Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

YRITYSTILAISUUDET

Täytäthän tarjouspyyntömme kohdat mahdollisimman kattavasti, jotta saamme sinulle tarjouksen parhaaseen mahdolliseen hintaan, ja nopeasti. Olemme tarvittaessa yhteydessä tarkennettavien tietojen osalta eli ei hätää jos kaikki lomakkeen kohdat eivät olisikaan tiedossa. Lomake toimii täten myös yhteydenottopyyntönä! Voit kertoa lisätiedoissa milloin ja miten toivot meidän olevan yhteydessä sinuun. Vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sivun lopusta löydät Key Account Manageriemme yhteystiedot ja puhelinlinjojen ajankohtaiset aukioloajat viikkokohtaisesti.

~ ~ ~

Varaa paikkasi tiimille ajoissa, kysytyimmät kokouspäivät viedään käsistä jo nyt.

PYYDÄ TARJOUS

~ ~ ~

KEY ACCOUNT MANAGER,
Jenni Tikka, jenni.tikka@langvik.fi, Puh. +358 (0)9 2959 9133
Olen tavoitettavissa arkisin:
ma-pe klo 9-15.30

~ ~ ~

KEY ACCOUNT MANAGER,
Carola Soinio, carola.soinio@langvik.fi, Puh. +358 (0)9 2959 9135
Olen tavoitettavissa:
ma-pe klo 9-15.30

~ ~ ~

Nähdään pian Långvikissa!

Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.