Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

YKSITYISTAPAHTUMAT

Ajatuksissa juhlat, polttarit, häät, rantasaunailta, hyvinvointipäivä tai get together ystävien kesken? Pyydä tarjous yksityiselle ryhmälle Långvikin Events-osastolta, ja täytä yhteydenottopyyntö mahdollisimman kattavasti, jotta saamme sinulle tarjouksen parhaaseen mahdolliseen hintaan, ja nopeasti. Sivun lopusta löydät vielä yhteystiedot, jos haluat lähettää  meille sähköpostia. Vastaamme sinulle kahden päivän kuluessa.

Långvik avaa ovensa porrastetusti pääsiäisestä alkaen. Varaa tapahtuma-aika ajoissa, kysytyimmät päivät viedään käsistä jo nyt!

~ ~ ~

PYYDÄ TARJOUS

~ ~ ~

LÅNGVIK EVENTS
events@langvik.fi

Saat meidät kätevästi kiinni yllä olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Voit kertoa lisätiedoissa milloin ja miten toivot meidän olevan yhteydessä sinuun.

~ ~ ~

Nähdään pian Långvikissa!

Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.