Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

WELLNESS DAY

Ota aikaa itsellesi ja vietä Wellness-päivä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa.

WELLNESS-PÄIVÄ
HINTA YHT. 22€/HLÖ (Norm. su-pe 29€ /hlö, la 39€ /hlö)

Wellness Day sisältää 1,5h sisäänpääsyn fitness centeriin ja 1,5h sisäänpääsyn wellness-kylpylään. Muistathan varata paikat kaikille henkilöille erikseen niin salille kuin kylpyläänkin.

VARAA FITNESS CENTER
VARAA KYLPYLÄ

~ ~ ~

Långvikin fitness center tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Muistathan lukea liikuntakeskuksen säännöt. Huom. liikuntakeskuksen tilat ovat vain yli 16-vuotiaille. Liikuntakeskuksen varusteluun pääset tutustumaan täältä.

Virkistävän irtioton viimeistelee ylellinen kylpyläosastomme. Suomalaiset saunat, höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-altaan lisäksi porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Allasosastolla voit pysähtyä hetkeksi takkasyvennykseen pehmeille sohville tai kesäaikaan terassin divaaneille, mistä avautuu idyllinen maisema Långvikin lahdelle. Vastaanotosta saat mukaan kylpytakin sekä pyyhkeen. Voit tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 12€/asu. Kylpylässä on ruuhkaisinta lauantaisin klo 15-18. Mikäli kaipaat rauhallisempaa tunnelmaa, suosittelemme muita aikoja kylpylässä viihtymiseen.

Tervetuloa latautumaan merimaisemien äärelle. Pidetään huolta – sinusta.

VARAA PAIKKASI NYT

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että jos haluat varmistaa paikkasi, niin myös seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset kannattaa tehdä ennakkoon: spa-hoidot, kentät, sup-laudat, ohjatut tunnit, aamiainen, lounas ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.