Lämpimästi tervetuloa Långvikiin! Lisätietoa tämänhetkisten rajoitusten vaikutuksista palveluihimme, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

PÄIVÄRETRIITIT

Tervetuloa rentoutumaan joogaretriiteille Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin! Ota hengähdys arjesta ja aikaa itsellesi. Tarjoamme seesteiset puitteet hemmotteluun. Hinta 59€ sisältää molemmat harjoitukset, pääsyn wellness-kylpylän altaisiin ja saunoihin sekä virkistävän smoothien aamuharjoituksen jälkeen. Hotellimajoituksen yhteydessä päiväretriitin hinta on 49€. Retriitit ohjaa hurmaava Mallu Laine. Tervetuloa vetreyttämään mieltä ja kehoa!

ILMOITTAUDU MUKAAN

~~~

SEURAAVAT PÄIVÄRETRIITIT:

  • 26.3.2022

 

OHJELMA 

10.00 Virkistävä ja tasapainottava aamuharjoitus 90 min
11.30-13.15 Vapaa sisäänpääsy allasalueelle ja saunoihin
13.30 – 14.30 Syvärentouttava harjoitus 60 min

~~~

Aamupäivän aloittaa virkistävä joogaharjoitus. Sallivassa ilmapiirissä olet tervetullut kohtaamaan itsesi läsnäollen. Harjoituksessa saat jättää taaksesi kuluneen viikon ja ottaa vastaan uutta energiaa.

Iltapäivän harjoituksessa teemana on täydellinen rentous ja irtipäästäminen jännitteistä. Lopuksi ihana, täysi pysähtyminen ohjattuun rentoutumiseen.

Käytössäsi on Gurus-merkin ylelliset korkkimatot sekä Sarwa Yogan bolsterit, blokit ja vyöt. Ota halutessasi mukaan villasukat rentoutukseen ja vesipullo. Lämpimästi tervetuloa!

~~~

TOIMINTAMALLIMME COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.