Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KESÄKUUN PÄIVÄRETRIITTI

Tervetuloa rentoutumaan joogaretriitille lauantaina 19.6.2021 Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin! Retriitin ohjaa ihana Mallu Laine. Hinta 85€ sisältää molemmat harjoitukset, pääsyn wellness-kylpylän altaisiin ja saunoihin sekä herkullisen brunssin aamuharjoituksen jälkeen. Hotellimajoituksen yhteydessä päiväretriitin hinta on 59€.

ILMOITTAUDU MUKAAN

~~~

OHJELMA 19.6.2021

10.00 Virkistävä ja tasapainottava flowharjoitus 90 min.
11.30-12.30 Brunssi
12.30 Wellness-kylpylä
14.00-15.30 Syvärentouttava harjoitus 90 min.

~~~

Aamun virkistävä joogaharjoitus pohjautuu Vinyasa Flow -joogaan. Harjoituksessa liikumme lempeän dynaamisesti antaen liikkeen rytmittyä hengityksen tahtiin kehoa kuunnellen. Sallivassa ilmapiirissä olet tervetullut kohtaamaan itsesi läsnäollen. Harjoituksessa saat jättää taaksesi kuluneen viikon ja ottaa vastaan uutta energiaa.

Iltapäivän harjoituksessa teemana on täysi rentous ja irtipäästäminen jännitteistä. Rentouttava harjoitus tyynnyttää koko olemuksesi. Aloitamme muutamilla toistuvilla liikkeillä löytääksemme liikkuvuutta rankaan ja kehon keskuksen. Selinmakuulla tuomme liikettä selälle, rintakehälle ja lantion alueelle. Lopuksi ihana täysi pysähtyminen ohjattuun rentouteen jooganidra-harjoituksen avulla.

Ota halutessasi mukaan oma matto, villasukat rentoutukseen ja vesipullo. Halutessasi käytössäsi on Gurus-merkin ylelliset korkkimatot.

~~~

TOIMINTAMALLIMME COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.