Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

NATURAL BEAUTY EVENT 3.7.2021

Natural Beauty Event on Långvikin lumoavissa merenrannan maisemissa järjestettävä kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä tapahtuma, joka tarjoaa iloa ja inspiraatiota luonnolliseen kauneudenhoitoon.

Päivä tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen käsin kosketeltavan kauneuden äärellä, uusimpien trendien sekä luonnollisten metodien johdolla. Pääset nauttimaan rentouttavista spa-palveluista, tutustumaan eheyttävän kasvojoogan maailmaan ja syventymään ihonhoidon saloihin. Tapahtuman päätteeksi saat lahjaksi kokoamamme tuotepakkauksen. Tapahtuman hinta on 139€/hlö.

Tilaisuuden yhteistyökumppaneina toimivat ainutlaatuinen Långvikin kokous- ja kylpylähotelli upeine puitteineen sekä tarjoiluineen, laadukas brittiläinen ammattilaiskosmetiikkasarja ELEMIS, sekä kotimaisen innovaatiotyön hedelmä Lipper Facelifter kasvojoogalaite ja -metodi.

~~~

OHJELMA

Päivän teemoihin osallistutaan pienryhmissä. Ryhmien päivänkulun sisältö on sama, mutta aikataulut poikkeavat toisistaan.

Ryhmä 1
11.00 Kasvohoidot
12.30 Kasvojooga
14.00 Face Clinic + vegan delights
15.30 Rentoutuminen wellness-kylpylässä
16.45 Päivän päätös, mocktals ja lahjakassi

Ryhmä 2
11.00 Face Clinic + vegan delights
12.30 Rentoutuminen kylpylässä
14.00 Kasvohoidot Långvik Wellness Spassa
15.30 Kasvojooga
16.45 Päivän päätös, mocktals ja lahjakassi

~~~

Tervetuloa inspiroitumaan kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin pariin! Paikkoja on rajoitetusti, varaa siis omasi ajoissa.

Varaa nyt