Lämpimästi tervetuloa Långvikiin! Lisätietoa tämänhetkisten rajoitusten vaikutuksista palveluihimme, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

VIIKONLOPUN LUKSUSRETRIITTI 25.-27.02.2022

Tervetuloa rentouttavalle luksusretriitille Långvikiin! Talviloman retriitin 25.-27.02. ohjaa valloittava Mallu Laine. Tarjoamme sinulle viikonlopun aikana täydellisen rentoutumisen ja tilaa henkilökohtaiselle kasvulle.

ALL-INCLUSIVE RETRIITTI 450€/HLÖ
Paketti sisältää 2 yön majoituksen 2 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset laadukkaat ruokailut, ohjatut harjoitukset sekä sisäänpääsyn Wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin.

Haluatko hieman enemmän?
ALL-INCLUSIVE PREMIUM RETRIITTI 550€/HLÖ
Paketti sisältää 2 yön majoituksen 1 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset laadukkaat ruokailut, ohjatut harjoitukset sekä sisäänpääsyn Wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin. Tervetulotoivotuksena pakettiin kuuluu vielä piccolo-kuohuva, joka odottaa sinua saapuessasi huoneeseen. Voit päivittää retriitin premiumiin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse wellness@langvik.fi.

Etkö voi jäädä yöksi?
YOGA & FOOD – RETRIITTI 290€/HLÖ
Paketti sisältää retriitin harjoitukset, sisäänpääsyn liikuntakeskukseen ja Wellness-kylpylään, sekä ohjelman mukaiset ateriat. Ateriapaketti ei ole räätälöitävissä.

~~~

OHJELMA 25.-27.02.2022

Perjantai
15.00 Check-in
15.00-17.00 Wellness-kylpylä / itsenäinen ulkoilu
17.30-19.00 Palautumisen ja pysähtymisen Yin-joogaharjoitus
19.30 Illallinen

Lauantai
08.00 Aamiainen
10.00-11.30 Energisoiva Flow-joogaharjoitus
13.00 Lounas
17.00-18.45 Vapauttava Yin-jooga ja ohjattu meditaatio
19.00 Päivällinen

Sunnuntai
09.00 Kiitollisuuden Slow Flow joogaharjoitus ja teehetki
10.30 Brunssi
14.00 Check-out

~~~

VARAUKSET & LISÄTIEDOT
Majoittuvien pakettien varausmaksu 250€ suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppusumma maksetaan paikan päällä huonetta lunastettaessa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova eikä varausmaksua palauteta. Ylitsepääsemättömän esteen sattuessa ilmoittautumisen voi siirtää toisen henkilön nimiin. Yoga&Food-paketti maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle infokirjeen helmikuun alussa, johon vastaamalla ilmoitetaan huonekaverin nimi ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Seuraamme tilannetta rajoitusten ja suositusten suhteen ja olemme tarvittaessa yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa uudistumaan Långvikiin!

VARAA NYT, SILLÄ PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

Varaa luksusretriitti

TOIMINTAMALLIMME COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.