Sähköpostimme on väliaikaisesti pois käytöstä. Ota yhteyttä puhelimitse tai chat-palvelun kautta. Vastaanoton tavoitat myös WhatsAppissa +358 50 315 3099. Lisätietoja ja ohjeita www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VIIKONLOPUN LUKSUSRETRIITTI

Tervetuloa rentouttavalle luksusretriitille Långvikiin! Marraskuun retriitin 13.-15.11.2020 ohjaa upea Bohemian Moodin Jonna Monola. Tarjoamme sinulle viikonlopun aikana täydellisen rentoutumisen ja tilaa henkilökohtaiselle kasvulle.

ALL-INCLUSIVE RETRIITTI 450€/HLÖ
Paketti sisältää 2 yön majoituksen 2 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset laadukkaat ruokailut, ohjatut harjoitukset, sisäänpääsyn wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin, hemmottelevan hoitohetken laadukkailla tuotteilla sekä goodiebagin yllätyksineen.

Haluatko hieman enemmän?
ALL-INCLUSIVE PREMIUM RETRIITTI 550€/HLÖ
Paketti sisältää 2 yön majoituksen 1 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset laadukkaat ruokailut, ohjatut harjoitukset, sisäänpääsyn wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin, hemmottelevan hoitohetken laadukkailla tuotteilla sekä goodiebagin yllätyksineen. Tervetulotoivotuksena pakettiin kuuluu vielä piccolo-samppanja, joka odottaa sinua saapuessasi huoneeseen. Voit päivittää retriitin premiumiin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse wellness@langvik.fi.

~~~
OHJELMA 13.-15.11.2020

Perjantai
15.00 Check-in
15.00-19.00 Wellness-kylpylä / itsenäinen ulkoilu
19.00 Rentouttava läsnäolon Yin joogaharjoitus ja iltapala

Lauantai
08.00 Aamiainen
10.00 Sankalpa ja Sisäinen soturi Slow Flow joogaharjoitus
13.00 Lounas
14.00 -17.00 Vetovoimanlaki, intuitiivista kirjoittamista sekä Aarrekartta-työpaja ja meditatiivinen Yin-joogaharjoitus
18.30 Päivällinen
20.00 Hemmottelusauna, hoitohetki ja wellness-kylpylä

Sunnuntai
09.00 Pehmeän virtaava Gratitude Slow Flow joogaharjoitus ja tee
10.30 Brunssi
12.00 Check-out
~~~

VARAUKSET & LISÄTIEDOT
Varausmaksu 250 euroa suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppusumma maksetaan paikan päällä huonetta lunastettaessa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova eikä varausmaksua palauteta. Ylitsepääsemättömän esteen sattuessa ilmoittautumisen voi siirtää toisen henkilön nimiin.

Lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle infokirjeen lokakuun lopulla, johon vastaamalla ilmoitetaan huonekaverin nimi ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Lämpimästi tervetuloa uudistumaan Långvikiin.

VARAA NYT, SILLÄ PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

TOIMINTAMALLIMME COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä