Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Jooga-tapahtumat

Tervetuloa rentoutumaan joogan parissa Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin! Ota hengähdys arjesta ja aikaa itsellesi. Tarjoamme seesteiset puitteet hemmotteluun ja hyvinvointiin. Tarkempi kuvaus kustakin tapahtumasta ja kurssista löytyy alempaa sekä varauskalenterista.

Lisäksi voimme järjestää joogatunteja myös ryhmille – miltä kuulostaisi vaikkapa rento skumppajooga työporukan virkistyspäivän päätteeksi? Tutustu ryhmäaktiviteetteihin ja ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Tulevat tapahtumat:

SEURAAVAT PÄIVÄRETRIITIT

  • 16.7.2022 klo 10-14.30 / Diana Saxberg
  • 23.7.2022 klo 10-14.30 / Ilona Rinne

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

~~~

PÄIVÄRETRIITTI 16.7. / 0hjaajana Diana Saxberg

Päiväretriitin hinta 59€ sisältää molemmat harjoitukset, pääsyn wellness-kylpylän altaisiin ja saunoihin sekä virkistävän smoothien aamuharjoituksen jälkeen. Hotellimajoituksen yhteydessä päiväretriitin hinta on 49€. Retriitin ohjaa ihana Diana Saxberg. Tervetuloa rentoutumaan!

OHJELMA

10:00 Virkistävä ja tasapainottava aamuharjoitus 90 min
11:30-13.15 Vapaa sisäänpääsy allasalueelle ja saunoihin
13.30 – 14:30 Syvärentouttava harjoitus 60 min

~~~

PÄIVÄRETRIITTI 23.7. / 0hjaajana Ilona Rinne

Päiväretriitin hinta 59€ sisältää molemmat harjoitukset, pääsyn wellness-kylpylän altaisiin ja saunoihin sekä virkistävän smoothien aamuharjoituksen jälkeen. Hotellimajoituksen yhteydessä päiväretriitin hinta on 49€. Retriitin ohjaa Ilona Rinne. Tervetuloa vetreyttämään mieltä ja kehoa!

OHJELMA

10.00 Aamuharjoitus: Palautuminen Yin Tonics®️
11.30-13.15 Vapaa sisäänpääsy allasalueelle ja saunoihin
13.30-14.30 Päiväharjoitus: Virkistävä ja elinvoimaa lisäävä QI Yin Tonics®️

Yin Tonics®️ on yinjoogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on sen nimen mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Tunneilla rauhoitutaan yinasennoissa, tehdään pranayama- ja keskittymisharjoitteita sekä tutustutaan akupistekäsittelyyn. Tunti on rauhallinen ja sopii melkein kenelle vain. Aamun tunti keskittyy palautumiseen ja iltapäivän tunti elinvoiman Qi:n lisäämiseen.

~~~