Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VARTALOHOIDOT

Aromahieronta ja -kuorinta
Elemiksen ylellisellä suolakuorinnalla tehty ihoa uudistava kuorinta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja poistaa kuivaa ihosolukkoa. Rentouttava, pehmeä sivelyhieronta rauhoittaa keskushermostoa ja auttaa rentoutumaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta, silkinpehmeältä sekä virkistyneeltä. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
30 min. 60€
60 min. 98€

Elemis Salt & Glow – Vahvistava ja elvyttävä kasvojen sekä vartalon kuorintahoito
Eksoottinen koko vartalon kuorintahoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uudistumista. Kuorinta pehmentää ihoa ja jättää sileän ja tuotteisiin hyvin reagoivan ihon, joka on valmis vastaanottamaan syvästi ravitsevaa vartaloöljyä. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmentävät, kostetuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti hemmotellen. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja sileän.
75 min. 130€

Mother 2 Be – Odottavan äidin hemmottelu
Raskauden yhdeksän kuukautta ovat aivan erityinen matka. Mother to Be -vartalohoito mahdollistaa hellävaraisen kosketuksen ja mukavuuden odottavalle äidille. Siinä luodaan yhteys äitiin kosketuksen voimalla ja työskennellään kahden yhtenä lyövän sydämen kanssa. Hieronnassa käytetään erityisasentoja, joilla saavutetaan paras mahdollinen mukavuus ja rentoutus. Hyvin suunniteltuja ja testattuja hierontatekniikoita yhdistetään ja mukautetaan raskauden eri vaiheissa. Hoito lievittää ala- ja yläselän jännityksiä sekä käsien ja jalkaterien turvotusta. Samalla sielu ja aistit virkistyvät.
Mother to Be -vartalohoito:

  • Virkistää ja syvärentouttaa
  • Tasapainottaa energiatasoja
  • Lievittää tunteisiin liittyvää ja fyysistä levottomuutta
  • Lievittää selän, harteiden, hiuspohjan, käsien ja jalkojen jännitystiloja

75 min. 130€

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT.

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä