Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VARTALOHOIDOT

Aromahieronta ja –kuorinta
Elemiksen ylellisellä suolakuorinnalla tehty ihoa uudistava kuorinta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja poistaa kuivaa ihosolukkoa. Rentouttava, pehmeä sivelyhieronta rauhoittaa keskushermostoa ja auttaa rentoutumaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta, silkinpehmeältä sekä virkistyneeltä. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
30 min. 60€
45 min. 89€

Mother 2 Be – Odottavan äidin hemmottelu
Raskauden yhdeksän kuukautta ovat aivan erityinen matka. Mother to Be -vartalohoito mahdollistaa hellävaraisen kosketuksen ja mukavuuden odottavalle äidille. Siinä luodaan yhteys äitiin kosketuksen voimalla ja työskennellään kahden yhtenä lyövän sydämen kanssa. Hieronnassa käytetään erityisasentoja, joilla saavutetaan paras mahdollinen mukavuus ja rentoutus. Hyvin suunniteltuja ja testattuja hierontatekniikoita yhdistetään ja mukautetaan raskauden eri vaiheissa. Hoito lievittää ala- ja yläselän jännityksiä sekä käsien ja jalkaterien turvotusta. Samalla sielu ja aistit virkistyvät.
Mother to Be -vartalohoito:

  • Virkistää ja syvärentouttaa
  • Tasapainottaa energiatasoja
  • Lievittää tunteisiin liittyvää ja fyysistä levottomuutta
  • Lievittää selän, harteiden, hiuspohjan, käsien ja jalkojen jännitystiloja

75 min. 130€

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT.

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.