Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VARTALOHOIDOT

Vartalohoidoissamme eteerisyys, lämpö ja hiljaisuus antavat mielesi vaeltaa ja kehosi rentoutua. Raukea, miellyttävä olotila viipyy pitkään vielä hoidon jälkeenkin.

Selän hemmotteluhoito
Virkistävä selän kuorinta sekä hieronta. Hoito pehmentää kipeitä lihaksia ja rentouttaa ihanasti.
aika 30min hinta 60€

Aroma Scrub– vartalokuorinta                         
Kuorinta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja  poistaa kuivaa ihosolukkoa. Iho tuntuu raikkaalta, silkinpehmeältä sekä virkistyneeltä. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
aika 45min hinta 85€

Body Wraps – vartalon tehohoidot
Hoidot sisältävät vartalolle kuorinnan, naamion ja kevyen hieronnan.
aika 60min hinta 115 €

  • Firming – Kiinteyttävä
    Hoito sisältää ylellisen kuorinnan, kiinteyttävän naamion, hieronnan ja voiteen vartalolle. Lisäksi pintapuhdistuksen, lämpimän aromakääreen ja naamion kasvoille. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
  • Detox – Puhdistava
    Hoito sisältää vartalolle virkistävän kuorinnan, nestekiertoa aktivoivan vartalonaamion, hieronnan ja voiteen. Lisäksi pintapuhdistuksen, lämpimän aromakääreen ja naamion kasvoille. Voidaan toteuttaa anti-selluliittihoitona. Tuolloin ongelma-alueelle tehdään tehokas kuivaharjaus virkistävän kuorinnan sijaan. Ei raskauden aikana.
  • Soothing- Kosteuttava
    Hoito sisältää hellävaraisen kuorinnan, kosteuttavan naamion, hieronnan ja voiteen vartalolle. Lisäksi pintapuhdistuksen, lämpimän aromakääreen ja naamion kasvoille. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.

Tranquility Ritual – täydellinen rentoutus 
Rentouttava ja rauhoittava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Aromaterapeuttinen tuoksuvaikutus luo eksklusiivisen hoitokokemuksen. Vartalo hierotaan sekä lämpimällä öljyllä, että täyteläisellä voiteella. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion sekä hoitavan kasvovoiteen. Ei raskauden aikana.
aika 75min hinta 130€

Mother 2 be- Odottavan äidin hemmottelu
Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle. Hoito sisältää lempeän vartalokuorinnan, ihoa ravitsevan hoitobalsamin jonka tehoaineet hierotaan lempeästi ihoon nestekiertoa tukevin sivelyottein. Selän ja niska-hartiaseudunhieronta rentouttaa ihanasti. Kasvot saavat uutta hehkua kuorinnan ja ihoa yksilöllisesti hoitavan kasvohieronnan avulla. Hoidon päätteeksi jaloille sivellään turvotuksia poistava virkistävä voide.
aika 75min hinta 130€

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT!

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.