Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

VARTALOHOIDOT

Vartalohoidoissamme eteerisyys, lämpö ja hiljaisuus antavat mielesi vaeltaa ja kehosi rentoutua. Raukea, miellyttävä olotila viipyy pitkään vielä hoidon jälkeenkin.

[COMFORT ZONE] -VARTALOHOIDOT

Tranquility Ritual – täydellinen rentoutus
Rentouttava ja rauhoittava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Aromaterapeuttinen tuoksuvaikutus luo eksklusiivisen hoitokokemuksen. Vartalo hierotaan sekä lämmin öljyllä että täyteläisellä voiteella. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion sekä hoitavan kasvovoiteen. Ei raskauden aikana.
aika 75 min hinta 130€

Sacred Nature Face & Body
Ecocert-sertifioidulla luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Vartalolle tehdään öljyllä erityinen Sacred Nature-hieronta. Kasvohoidossa kasvot puhdistetaan, kuoritaan ja tehdään naamio ja lopuksi myös kasvot hierotaan. Hoito on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Voidaan tehdä myös raskauden aikana.
aika 60 min hinta 115€ – Ilman vartalokuorintaa
aika 75 min hinta 130€ – Vartalokuorinnalla

Mud Treatment
Lihaksia rentouttava mutahoito, jonka lähdevesien mineralisoiva vaikutus puhdistaa kehoa. Hoito rentouttaa ja rauhoittaa kehoa syvästi, mieli virkistyy ja energiat alkavat virrata. Hoitoon sisältyy kokovartalon kuivaharjaus, lämpimät mutakääreet, miellyttävä päähieronta sekä lopuksi vartalovoiteen levitys sivelyottein. Ei raskauden aikana.
aika 60 min hinta 115€

Anti Cellulite
Intensiivinen hoito selluliitille ja paikallisiin rasvakertymiin, jossa hoitotuotteiden vaikutus poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja tehostaa aineenvaihduntaa. Kuivaharjaus/kuorinta, tehokas öljy, naamio ja täsmähieronta ovat tämän hoidon salaisuus. Ei raskauden aikana.
aika 60 min hinta 115€

Aroma Scrub Massage
Aromaterapeuttinen hoito koko vartalolle. Kuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti ja hieronnassa käytettävä aromaattinen öljy vie ajatukset kauas pois. Olo on hoidon jälkeen rentoutunut ja rauhoittunut, mieli virkeä ja inspiroitunut. Hoito tehdään [comfort zone] tai Esse -tuotteilla.
aika 60 min hinta 115€

 

ESSE-VARTALOHOIDOT

Holistic Anti Age
Hoito sisältää ylellisen kuorinnan, kosteutuksen, kiinteyttävän naamion, hieronnan ja voiteen vartalolle sekä kasvojen pintapuhdistuksen, lämpimän aromakääreen ja hieronnan.
aika 60 min hinta 115€

Pure Detox
Hoito sisältää vartalolle virkistävän kuorinnan, kosteutuksen, nestekiertoa aktivoivan vartalonaamion, hieronnan ja voiteen sekä kasvojen pintapuhdistustuksen, lämpimän aromakääreen ja hieronnan. Ei raskauden aikana.
aika 60 min hinta 115€

Mother to be
Sisältää lempeän vartalokuorinnan ja ihoa ravitsevan hoitopakkauksen, jonka tehoaineet hierotaan lempeästi ihoon nestekiertoa tukevin sivelyottein. Hoito sisältää selän hieronnan käsien tai niska-hartiaseudun hieronnan, kasvojen pintapuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan ja ihoa yksilöllisesti hoitavan hieronnan. Hoidon päätteeksi jaloille sivellään turvotuksia poistava virkistävä voide.
aika 75 min hinta 140€

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT!

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.