Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SUOLAHUONEHOIDOT

Suolahoito helpottaa hengitystä, hoitaa ihoa ja raikastaa oloa. Suola sitoo iholle kosteutta, puhdistaa sekä hoitaa tulehduksia. Suolahuoneen ametistikivi rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta suolahoito helpottaa myös stressiä ja unihäiriöitä. Monet kokevat nukkuvansa paremmin suolahoidon jälkeen.

Suolahuone 40 min. 26€/hlö
5 x sarjakortti 117€

Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa.  Suosittelemme kevyempää asua esimerkiksi shortsit ja t-paita tai uima-asu, jos haluat hoitaa myös ihoa (esimerkiksi atooppinen iho).  Mikäli olette hotellin asiakas voitte pukeutua jo huoneessanne kylpytakkiin ja tossuihin. Myymme suolahuonetta tällä hetkellä ainoastaan yksityiskäyttöön, eli muita asiakkaita ei ole hoidossa samaan aikaan. Suolahuonehoidon hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksu kylpylään.

VARAA WELLNESS-HETKESI TÄNÄÄN!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.