Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SUOLAHUONEHOIDOT

Suolahoito helpottaa hengitystä, hoitaa ihoa ja raikastaa oloa. Suola sitoo iholle kosteutta, puhdistaa sekä hoitaa tulehduksia. Suolahuoneen ametistikivi rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta suolahoito helpottaa myös stressiä ja unihäiriöitä. Monet kokevat nukkuvansa paremmin suolahoidon jälkeen.

Suolahuone
40 min. 26€/hlö
5 x sarjakortti 117€

Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa.  Suosittelemme kevyempää asua esimerkiksi shortsit ja t-paita tai uima-asu, jos haluat hoitaa myös ihoa (esimerkiksi atooppinen iho).  Mikäli olette hotellin asiakas voitte pukeutua jo huoneessanne kylpytakkiin ja tossuihin. Huomioithan, että suolahuoneessa voi olla useita asiakkaita samaan aikaan. Suolahuonehoidon hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksu kylpylään.

VARAA WELLNESS-HETKESI TÄNÄÄN!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä