Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SUOLAHUONEHOIDOT

Suolahoito helpottaa hengitystä, hoitaa ihoa ja raikastaa oloa. Suola sitoo iholle kosteutta, puhdistaa sekä hoitaa tulehduksia. Suolahuoneen ametistikivi rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta suolahoito helpottaa myös stressiä ja unihäiriöitä. Monet kokevat nukkuvansa paremmin suolahoidon jälkeen.

Suolahuone
aika 30 min hinta 26€/hlö
5 x sarjakortti hinta 117€

Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa.  Suosittelemme kevyempää asua esimerkiksi shortsit ja t-paita tai uima-asu, jos haluat hoitaa myös ihoa (esimerkiksi atooppinen iho).  Mikäli olette hotellin asiakas voitte pukeutua jo huoneessanne kylpytakkiin ja tossuihin. Huomioithan, että suolahuoneessa voi olla useita asiakkaita samaan aikaan. Suolahuonehoidon hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksu kylpylään.

SALT THERAPY BY ESSE FOR LÅNGVIK
Långvikin erikoisuutena ”Esse for Långvik” -hoidot, joissa hoitoihin yhdistetään rentouttava ja puhdistava suolahuonehoito. Hemmotteleva elämys, jossa kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tehokkuus yhdistyvät. Suolahuoneen ametistikivi selkeyttää ja rauhoittaa ajatuksia ja kehoa. Hoitopaketit sisältävät vapaan pääsyn kylpylään sekä Esse -tuotelahjapaketin.

Esse for Långvik – Kasvohoito
Mieltä rentouttava ja kehoa puhdistava suolahuonehoito sekä Sensitive tai Antioxidant -kasvohoito ihon yksilöllisen tarpeen mukaan.
aika 90 min hinta 145€

Esse for Långvik – Vartalohieronta
Kehoa puhdistava suolahuonehoito sekä rentouttava kokovartalohieronta.
aika 90 min hinta 135€

Nämä hoidot ovat varattavissa hotellin vastaanotosta puhelimitse (0) 9 2959 9301 tai sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi.

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.