Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SPA-KYLVYT

Nauti tunnelmallisesta kylvystä joko yksin tai yhdessä. Kylpyvaihtoehtoina ihoa hoitava Kleopatran maitokylpy tai aromaattinen Life Elixir-kylpy. Huom. kylpyjen hintoihin ei sisälly sisäänpääsymaksua kylpylään.

Kylpy yhdelle 30 min. 40€
Kylpy kahdelle 30 min. 60€

Kleopatran maitokylpy
Miedon tuoksuinen ja ihoa tehokkaasti ravitseva kylpy sopii kaikille ihotyypeille. Kylpymaidon vitamiinipitoinen koostumus hellii kuivaa ihoa kylvyn aikana ja auttaa ihoa pysymään täyteläisempänä ja pehmeämpänä. Maitoproteiinipohja, kameliaöljy ja kaurauute vahvistavat ihoa ja tekevät siitä silkkisen sileän. Sopii myös herkkäihoisille, atoopikoille ja psoriasiksen hoitoon.

Life Elixir –kylpy
Täysin ekslusiivisesti Långvikissa. Life Elixir -kylvyn vaihtoehdot sopivat erilaisiin mielentiloihin. Valitse juuri omaan päivääsi sopiva kylpy paikan päällä. Kylpyöljy sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, ja sen revonhännistä ja platoniaöljystä kehitetty hoitava pohja jättää ihon ihanan tuoksuiseksi ja kosteutetuksi. Life Elixir -kylpyvaihtoehdot:

  • SLEEP rentouttaa, rauhoittaa ja auttaa parempaan uneen. 13 eteerisen öljyn yhdiste sisältää mm. Elemiä ja palmarosaa, joka on tunnettu myös turkkilaisena pelargonina.
  • CLARITY piristää, virkistää ja tehostaa keskittymiskykyä. 8 eteerisen öljyn koostumus sisältää pomeranssia ja kardemummaa. Tämä kylpy sopii otettavaksi myös aamupäivällä.
  • CALM Rauhoita mielesi. Päästä hiljaisuus sisään. Tämä syvästi rauhoittava kylpyöljy koostuu neljän kaunistavan öljyn (platonia, manteli, revonhännät, unikonsiemen) sekoituksesta, joka on yhdistetty 19 ihon terveyttä edistävään eteeriseen öljyyn. Ruusupuu kohottaa mielialaasi, muskatellisalvia rauhoittaa, kun taas laventelit rentouttavat.
  • EMBRACE innostaa, stimuloi ja piristää aistejasi. 11 aidon eteerisen öljyn yhdiste sisältää vetiveriä ja ruusupippuria. Tämä kylpy sopii otettavaksi myös aamupäivällä.
  • FORTITUDE tasoittaa, vahvistaa ja harmonisoi mieltä. Tämä voimaannuttava yhdiste sisältää 19 eteeristä öljyä, kuten kurjenpolvea, setripuuta ja ylang ylangia.

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT.

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI