Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

NEUROSONIC

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä. Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa. Neurosonic-hoidon hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksu kylpylään. Muistathan, että on tärkeää juoda nestettä aina hoidon jälkeen.

RENTOUTTAVAT OHJELMAT
Käytä näitä Neurosonic -ohjelmia halutessasi edistää unen laatua, lihasten rentoutumista, lievittääksesi stressiä tai päänsärkyä. Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista.

10 minuutin ohjelma 15 € (vain paikan päällä varattavissa)
Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi.

20 minuutin niska-hartiaohjelma 20€
Rentouttava koko kehon ohjelma, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 minuutin unihäiriö/stressi ohjelma 22€
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Käytä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Aloita matalilla tehoilla (1/5).

39 minuutin ultimate rentoutus ohjelma 29 €
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

AKTIVOIVAT OHJELMAT
Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Voit käyttää näitä Neurosonic-ohjelmia myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn.

12 minuutin aktivoiva ohjelma 15 € (vain paikan päällä varattavissa):
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 minuutin aktivoiva ohjelma 22€
Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn. Erittäin aktivoiva! Ei hoitojen alkuvaiheessa tai värähtelystimulaatio herkkyydestä kärsiville.

PALAUTTAVAT OHJELMAT
Käytä fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat sisältävät rentouttavia ja stimuloivia jaksoja jotka edistävät verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Voit käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotuksen lievitykseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen.

37 minuutin palauttava ohjelma 29 €
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon.

 41 minuutin palauttava ohjelma 32 €
Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon. Jos kärsit uniongelmista aloita matalilla (1/5 -tehoilla).

VARAA OMA NEUROSONIC-HETKESI NYT!

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.