Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

NEUROSONIC

Neurosonic-hoitovuode värähtelee erittäin matalalla taajuudella. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja palauttavuuden kautta. Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu voivat lievittyä. Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa. Neurosonic-hoidon hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksu kylpylään. Muistathan, että on tärkeää juoda vettä aina hoidon jälkeen.

Alle 30 min. ohjelmat 22€
Alle 45 min. ohjelmat 30€

RENTOUTTAVAT OHJELMAT
Edistävät unen laatua ja lihasten rentoutumista. Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista.

10 minuutin ohjelma
Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi.

20 minuutin niska-hartiaohjelma
Rentouttava koko kehon ohjelma, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 minuutin unihäiriö/stressi ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

39 minuutin erittäin rentouttava ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

AKTIVOIVAT OHJELMAT
Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Voit käyttää näitä Neurosonic-ohjelmia myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn.

12 minuutin aktivoiva ohjelma
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 minuutin aktivoiva ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn. Erittäin aktivoiva!

PALAUTTAVAT OHJELMAT
Käytä fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat sisältävät rentouttavia ja stimuloivia jaksoja jotka edistävät verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Voit käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotuksen lievitykseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen.

37 minuutin palauttava ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

 41 minuutin palauttava ohjelma
Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen ja turvotuksen hoitoon.

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT.

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.