Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KASVOHOIDOT

Speed Spa Biotec-kasvohoidot 25 min. 59€
Biotec-laitehoidon hyödyt näet heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Valittavanasi on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai raskaansarjan lääke väsyneelle iholle. Speed Spa sijaitsee Wellness-shopissa, ja hoidot ovat saatavilla myös ilman ajanvarausta.

Elemis kasvohoidot
Elemis kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Voit varata ajan tehokkaaseen 45 minuutin tai ylelliseen 75 minuutin hoitokokonaisuuteen. Jokaiseen Elemis-kasvohoitoon sisältyvä ihonhoidon konsultaatio varmistaa, että pääset askeleen lähemmäksi unelmaihoasi. Parhaan tuloksen takaamiseksi hoitolinja valitaan yhdessä kosmetologin kanssa.

Kasvohoito 45 min. 85€
Ylellinen kasvohoito 75 min. 119€

Saapuessasi hoitoon, voitte yhdessä kosmetologin kanssa valita juuri sinun ihollesi sopivan tuotesarjan alla olevista vaihtoehdoista.

Superfood Pro-Radiance – Kirkastava, heleyttävä ja hoitava superfood kasvohoito
Anna stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus!  Ihana superfood-hoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita, magnesiumia ja sinkkiä. Vitamiinit A ja E kirkastavat, elvyttävät ja hoitavat ihoa. Hoidossa käytettävä Amino active -naamio palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa sekä ravitsee ja ruokkii ihoa energiaa antavilla ravintoaineilla. Naamiolla on myös tehokas nestettä poistava detox-vaikutus iholle. Hoidon jälkeen ihosi on kirkas, pehmeä ja heleä.

Sensitive Skin Shooter – Suojaava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito herkälle ja kuivalle iholle
Sensitive Skin Soother -kasvohoitoa varten kehitetty hellävarainen ja ihoa rauhoittava hierontatekniikka auttaa vähentämään ihon punoitusta, ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä kuten saasteilta ja stressiltä. Hellävaraiseen ihonpuhdistukseen, kuorintaan ja ihon vahvistukseen vaikuttavat ainesosat kuten marokonruusu, kamomilla ja aprikoosi rauhoittavat sekä ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ihon sävy ja pinta tasoittuvat ja kosteustasapaino paranee. Lopputuloksena iho on pehmeämpi, vahvempi ja rauhoittuneempi.

Pro Collagen Age Defy – Ihoa kiinteyttävä anti-age -kasvohoito
Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Tehoaine elvyttää ihoa ja täyttää juonteita samalla kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Hoidon jälkeen iho tuntuu nuorekkaan raikkaalta, täyteläiseltä ja elinvoimaiselta.

Pro-Collagen Rose – Ihoa kiinteyttävä ja heleyttävä, aisteja hellivä anti-age –kasvohoito 
Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttavat pääainesosat ovat englantilaiset ruusunterälehdet ja Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Hoidossa käytettävien tuotteiden ruusu-uute sisältää 20 ruusulajiketta, jotka ovat huolellisesti valittu niiden tuoksujen ainutlaatuisuuden vuoksi. Ihana tuoksu vie ajatukset kukkivaan ruusutarhaan. Tehoaineet elvyttävät ja rauhoittavat ihoa ja täyttävät juonteita. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidossa käytetään erityistä kaulan ja silmänympärysalueen nesteitä poistavaa hierontamenetelmää. Hoidon jälkeen iho tuntuu nuorekkaan raikkaalta, täyteläiseltä ja elinvoimaiselta. Ruusuhoito sopii erityisesti auringon rasittamalle iholle.

Skin Energizer for Men – Syväpuhdistava energialataus
Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoito sopii miehelle, joka haluaa ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista, poistaa epäpuhtaudet ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen Pro-Collagen Marine Cream jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

VARAA WELLNESS-HETKESI TÄNÄÄN!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.