Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

KASVOHOIDOT

Kasvohoitomme ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Kynttilänvalo, rauhoittava musiikki ja spa-hoitajan lempeät kädet antavat luvan rentoutua. Iho hehkuu uutta elinvoimaa.

[comfort zone] -KASVOHOIDOT

Kosteuttava Hydramemory
Hoitotuotteiden sisältämä hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja moringa-öljy suojaa ihoa vapailta radikaaleilta tehden ihosta pehmeän, silkkimäisen ja kauniin. Ihon kosteustasapaino palautuu.
aika 60 min hinta 95€

Rauhoittava Skin Resonance
Herkkä ja couperosaan taipuva iho tarvitsevat erityistä hoitoa. Resonance-hoito rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa.
aika 60 min hinta 95€

Puhdistava Active Pureness
Syväpuhdistava hoito erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Talineritystä tasapainottava ja ihoa raikastava vaikutus. Sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen.
aika 60 min  hinta 95€

Kiinteyttävä Sublime Lift
Ylellinen kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Aha-hapot yhdessä C-vitamiinin kanssa stimuloivat kollageenin tuotantoa ja kirkastavat ihoa. Ihonväri tasoittuu ja ilmejuonteet häiventyvät.
aika 75 min hinta 115€

Ravitseva Sacred Nature
Ekosertifioidulla luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoito ravitsee, suojaa ja kosteuttaa. Hoito soveltuu myös herkälle iholle ja raskauden aikana.
aika 45 min hinta 85€

Kirkastava hedelmähappohoito
Hedelmähapot ja C-vitamiini kirkastavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee heleä, kiinteä ja väriltään tasainen ja kaunis. Hoito tasoittaa ilmejuonteita. Ei suositella raskauden aikana.
aika 45 min hinta 85€

Bright Eyes
Elvyttävä monitehoinen silmänympärysalueen hoito, joka vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja uurteita. Hoito tehdään [comfort zone] tai Esse -tuotteilla.
aika 20 min hinta 35€

Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilu.
aika 30min hinta 40€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys hoitojen yhteydessä.
hinta 20€

 

ESSE-KASVOHOIDOT

Kokonaisvaltainen ihosi yksilölliset tarpeet huomioiva kasvohoitokokemus. Kasvohoidon lisäksi hoitoon sisältyy rentouttava jalkakylpy sekä käsien tai jalkapohjien kuumakivihieronta.
aika 75 min hinta 105€

Voitte valita oman hoitokokonaisuuden seuraavista vaihtoehdoista:

Esse Sensitive
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, silottavan microderm-kuorinnan, kasvojen kosteutuksen ja rauhoittavan hoitoseerumin, lempeän kasvohieronnan, rauhoittavan kasvonaamion ja virkistävän silmänaamion sekä voiteen.

Esse Detox
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, syväpuhdistavan entsyymikuorinnan, tasapanoittavan hoitoseerumin ja kasvohieronnan, kirkastavan hoitonaamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

Esse Anti Age
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihon toimintoja virkistävän kuorinnan, uudistavan tehoseerumin, rentouttavan kasvo- ja decolte-hieronnan, uudistavan naamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

Esse Anti Oxidant
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan, tasapainottavan hoitoseerumin, kasvohieronnan, kosteuttavan hoitonaamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

”Ulkoisen ihonhoidon luovutan enemmän kuin mielelläni ammattilaisen käsiin.  Sen lisäksi, että oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen, toisen ihmisen kosketus antaa energiaa, vahvistaa ja poistaa stressiä. Koulutettu kosmetologi ymmärtää ihoni tarpeet, valitsee oikeat tuotteet ja antaa kotihoito-ohjeet.” Lue Karita Tykän kokemuksia Esse-tuotesarjasta ”Rakkaudella, Karita” -blogissa.

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT!

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.