Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

KASVOHOIDOT

Kasvohoitomme ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Kynttilänvalo, rauhoittava musiikki ja spa-hoitajan lempeät kädet antavat luvan rentoutua. Iho hehkuu uutta elinvoimaa.

Långvik Express
Virkistävä kasvohoito joka hoitaa ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan. Valitse kasvonaamio tai kasvohieronta. Naamion aikana tehdään päänahan hieronta. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
aika 30min hinta 60€

Långvik Express Plus
Ihotyypin mukainen rentouttava kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronna ja naamion. Naamion aikana tehdään päänahan hieronta. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
aika  45min hinta 89 €

Långvik Signature
Täydellinen, yksilöllinen ihotyypin mukainen kasvohoito (normaali, herkkä, kuiva, rasvoittuva, sekaiho) Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kasvojen-kaulan ja decolte-hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Kasvonaamion aikana hierotaan päänahka tai kädet. Tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoito soveltuu toteutettavaksi myös raskauden aikana.
aika 60min hinta 98 €

Esse  Långvik Luxury
Kokonaisvaltainen ihosi yksilölliset tarpeet huomioiva kasvohoitokokemus. Kasvohoidon lisäksi hoitoon sisältyy rentouttava jalkakylpy sekä selän tai jalkojen kuumakivihieronta hoidon alussa.
aika 80 min hinta 110€

Voitte valita oman hoitokokonaisuuden seuraavista vaihtoehdoista:

Esse Sensitive
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, silottavan microderm-kuorinnan, kasvojen kosteutuksen ja rauhoittavan hoitoseerumin, lempeän kasvohieronnan, rauhoittavan kasvonaamion ,virkistävän silmänaamion sekä voiteen.

Esse Detox
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, syväpuhdistavan entsyymikuorinnan, tasapanoittavan hoitoseerumin ja kasvohieronnan, kirkastavan hoitonaamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

Esse Anti Age
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihon toimintoja virkistävän kuorinnan, uudistavan tehoseerumin, rentouttavan kasvo- ja decolte-hieronnan, uudistavan naamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

Esse Anti Oxidant
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan, tasapainottavan hoitoseerumin, kasvohieronnan, kosteuttavan hoitonaamion, virkistävän silmänaamion ja voiteen.

”Ulkoisen ihonhoidon luovutan enemmän kuin mielelläni ammattilaisen käsiin.  Sen lisäksi, että oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen, toisen ihmisen kosketus antaa energiaa, vahvistaa ja poistaa stressiä. Koulutettu kosmetologi ymmärtää ihoni tarpeet, valitsee oikeat tuotteet ja antaa kotihoito-ohjeet.” Lue Karita Tykän kokemuksia Esse-tuotesarjasta ”Rakkaudella, Karita” -blogissa.

KASVOJEN ERIKOISHOIDOT

Kiinteyttävä Sublime Lift
Ylellinen kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Aha-hapot yhdessä C-vitamiinin kanssa stimuloivat kollageenin tuotantoa ja kirkastavat ihoa. Bifaasinen erikoisnaamio sekä erityinen Active lift massage –hieronta kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita.
aika 75min hinta 115€

Kirkastava hedelmähappo
Hedelmähapot kirkastavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee heleä, kiinteä ja väriltään tasainen ja kaunis. Hoito tasoittaa ilmejuonteita. Ei suositella raskauden aikana.
aika 45min hinta 85€

Bright Eyes 
Elvyttävä  silmänympärysalueen hoito, joka vähentää turvotusta ,häivyttää tummia silmänalusia ja uurteita.
aika 20min hinta 35€

Ripset ja Kulmat

  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilu.
    aika 30min hinta 40€
  • Ripsien TAI kulmien kestovärjäys vain kasvohoitojen yhteydessä.
    hinta 20€

VARAA WELLNESS-HETKESI NYT!

HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.