Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

JALKAHOIDOT

Jalkahoito tekee jaloistasi pehmeät ja auttaa niitä pysymään terveinä. Jalat kuljettavat meitä päivästä toiseen, ja saavat usein aivan liian vähän huomiota. Huolehdi jaloistasi ja varaa hoivaava ja hellivä jalkahoito jo tänään. Huomaathan, että emme tee terapeuttisia tai lääketieteellisiä jalkahoitoja. Jos jalkasi tarvitsevat erityistä hoitoa, suosittelemme hakeutumaan erikoistuneeseen jalkahoitolaan.

Fresh Feet -Virkistävä hoito jaloille 
Lämmin jalkakylpy pehmentää, kuorinta ja hieronta virkistävät jalkojasi. Jalat tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä.
30 min. 60€

Klassinen jalkahoito
Sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen. Hoito päättyy rentouttavaan jalkahierontaan.
50 min. 89€
60 min. 98€ – sisältää kynsien lakkauksen, lakan saa mukaan.

VARAA HETKI ITSELLESI!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI