Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

HYVINVOINTIA HUIPPUKYLMÄSTÄ

Huippukylmää käytetään yleisesti terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kiputilojen lieventämiseen, astman ja allergiaoireiden helpottamiseen sekä lihashuoltoon ja palautumiseen. Huippukylmä on luonnonmukainen ja kehon omia voimavaroja hyödyntävä terapiamuoto ja turvallinen kaikille terveille aikuisille.

CryoFog (TM) menetelmä perustuu huippukylmän -110 asteisen mikrokiteisen jään = lumisumun hengittämiseen 2-3 minuutin ajan. Se laukaisee keskushermostossa voimakkaan luonnollisen puolustusimpulssin, jolloin keho alkaa tuottaa tehostetusti mielihyvää tuottavia ja kipuja lieventäviä välittäjäaineita: hormoneita, hivenaineita ja puna- ja valkosoluja sekä stimuloi voimakkaasti rasva-aineenvaihduntaa. Menetelmä on ainut laatuaan maailmassa, patentoitu ja viranomaisten (KELA, ADT) hyväksymä kylmäaltistusterapian kuntoutuslaitteisto.

CryoFog (TM) edistää kuntoutumista ja vammoista toipumista keskushermoston välityksellä, auttaa painonhallinnassa, helpottaa atooppisen ihon ja psoriasiksen oireita, edesauttaa masennuksen ja stressin hallinnassa sekä lieventää aikaeroväsymystä.

CryoFog (TM) –palvelut:

  • WELLBEING: painonhallinta, kivunhallinta, liikkuvuus, rentoutus, stressinhoito, uniterapia
  • SPORT: voima, nopeus, koordinaatio, keskittyminen, vastustuskyky, tulehdustilat, allergiat, ylikunnon ehkäisy
  • DERMA: ihoärsytykset, ihon happivaje, kuivan ihon ongelmat, solujen uusiutuminen, ihon aineenvaihdunnan vaje

Hinta: 40€ /kerta
5x sarjakortti 175€ (voimassa 1kk)
10x sarjakortti 250€ (voimassa 2kk)

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
www.cryon.fi