Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

HIERONNAT

Hieronnan vaikutuksesta lihaskivut ja -kireydet hellittävät ja kehon luontainen liikkuvuus palautuu. Tuloksena on rentoutunut keho ja seesteinen mieli. Laillistetut ammattihierojamme ovat varattavissa torstaista lauantaihin. Lisäksi kosmetologimme tekevät kuumakivihierontoja sekä kevyttä sivelyhierontaa sisältäviä vartalohoitoja.

Klassinen ja urheiluhieronta
Kevyestä voimakkaaseen – kerro toiveistasi voimakkuuden ja käsiteltävien alueiden suhteeen hierojalle ennen hoidon alkua
30 min. 60€
45 min. 89€
60 min. 98€

Hot Stone Massage
Rentouttavaa kevyttä hierontaa koko vartalolle. Hieronnassa käytetyt lämmitetyt vulkaaniset kivet tekevät hoidosta elämyksellisen.
45 min. 89€
60 min. 98€

VARAA WELLNESS-HETKESI TÄNÄÄN!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä