Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIK SPA & WELLNESS HEMMOTTELUPAKETIT

Olisiko aika ottaa täydellinen irtiotto, ja antautua kokonaisvaltaiselle hemmottelulle?

Hemmottelupaketit 90 min. 150€

Kasvohoito ja hieronta
Rentouttava spa-hemmottelu sisältää tunnin kasvohoidon ja vartalohieronnan. Kosmetologin tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon tarpeiden mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio. Vartalon lämmin öljyhieronta rentouttaa sekä poistaa lihaskireyttä. Ylelliset Elemis-tuotteet hellivät kehoa ja mieltä, ja hyvä olo jatkuu pitkään.

Kasvohoito ja virkistävä jalkahoito
Virkistävä spa-hemmottelu kasvoille ja jaloille. Kosmetologin tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio.  Jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Ylelliset tuotteet tuntuvat miellyttäviltä ja olo on virkeä. Hoidon jälkeen olet täynnä uutta energiaa.

Hieronta ja virkistävä jalkahoito
Uudistava spa-hemmottelu koko vartalolle. Väsyneet jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hoito jatkuu kehon rentouttavalla hieronnalla valitsemallesi alueelle. Hoidon jälkeen tunnet olosi uudistuneeksi, jalat ovat keveät ja mieli tuntuu rauhoittuneelta.

VARAA HETKI AIKAA ITSELLESI JO TÄNÄÄN!

HOIDON PERUMINEN
Esteen sattuessa toivomme, että perut aikasi 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI