Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIK SPA & WELLNESS HEMMOTTELUPAKETIT

Kasvohoito ja hieronta
Rentouttava spa-hemmottelu sisältää kasvohoidon ja vartalohieronnan. Spa-hoitajan tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio. Vartalon lämmin öljyhieronta rentouttaa sekä poistaa lihaskireyttä. Ylelliset tuotteet hellivät kehoa ja mieltä. Hyvä olo jatkuu pitkään. Hoitopaketti sisältää vapaan pääsyn kylpylään ja kuntosalille.
aika 90min hinta 150€

Kasvohoito ja virkistävä jalkahoito
Virkistävä spa-hemmottelu kasvoille ja jaloille. Spa-hoitajan tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio.  Jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Ylelliset tuotteet tuntuvat miellyttäviltä ja olo on virkeä. Hoidon jälkeen olet täynnä uutta energiaa. Hoitopaketti sisältää vapaan pääsyn kylpylään ja kuntosalille.
aika 90min hinta 150€
* Lisäpalveluna kynsien viilaus ja lakkaus + 30min 30€

Hieronta ja virkistävä jalkahoito
Hyvänolon spa-hemmottelu sisältää lämminöljy-hieronnan sekä virkistävän jalkahoidon. Hieronta rentouttaa lihaksia ja poistaa lihaskireyttä. Jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hyvänolon tunne jatkuu pitkään ja olet täynnä uutta energiaa. Hoitopaketti sisältää vapaan pääsyn kylpylään ja kuntosalille.
aika 90min hinta 150€
*Lisäpalveluna kynsien viilaus ja lakkaus + 30min 30€