Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

WELLNESS-PÄIVÄ

Ota aikaa itsellesi ja vietä Wellness-päivä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa.

WELLNESS-PÄIVÄ
29 €/hlö 

Wellness-päivä sisältää rajoittamattoman sisäänpääsyn Långvikin uuteen fitness centeriin ja wellness-kylpylään.

~ ~ ~

Långvikin fitness center tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Muistathan lukea liikuntakeskuksen säännöt. Huom. liikuntakeskuksen tilat ovat vain yli 16-vuotiaille. Liikuntakeskuksen varusteluun pääset tutustumaan täältä.

Virkistävän irtioton viimeistelee ylellinen kylpyläosastomme. Suomalaiset saunat, höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-altaan lisäksi porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Allasosastolla voit pysähtyä hetkeksi takkasyvennykseen pehmeille sohville tai kesäaikaan terassin divaaneille, mistä avautuu idyllinen maisema Långvikin lahdelle. Vastaanotosta saat mukaan kylpytakin sekä pyyhkeen. Voit tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 12€/asu.

Tervetuloa latautumaan merimaisemien äärelle. Pidetään huolta – sinusta.

TARKISTA AUKIOLOAJAT

Psst. Täydennä Wellness-päiväsi vielä hemmottelevalla Spa-hoidolla tai vierailulla Långvik Bistron laadukkaista raaka-aineista valmistetulla aamiaisella, lounaalla tai päivällisellä. Pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä.