Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

OHJATUT LIIKUNTATUNNIT

Långvikin valmennustunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, jotka kantavat vielä pitkälle jälkeen päin. Tunneille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa ja paljain jaloin. Tervetuloa!

OHJATUT TUNNIT VIIKONLOPPUISIN 15€/HLÖ
Långvik Yoga – Revitalising
Långvik Pilates – Strenghtning
Stress Release – Relaxing

Tee tuntivarauksesi ennakkoon. Viikonlopun tunnit ja aikataulut näet varauskalenterista.

TUTUSTU JA VARAA

~~~

LÅNGVIKIN PÄIVÄRETRIITIT
Långvikissa järjestetään säännöllisesti päiväretriittejä, jotka sisältävät kaksi harjoitusta ja kylpyläkäynnin. Majoittuville asiakkaille päiväretriitin hinta on edullisempi. Tulevat retriitit ja niiden tarkemman sisällön löydät varauskalenteristamme ‘Kurssit’ -valikon alta.

LUE LISÄÄ JA VARAA

~~~

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN: Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu suositusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Varmista paikkasi tekemällä ravintola- ja wellness-varaukset ennakkoon. Huom. löydät varauskalenterista erikseen kohdat majoittujille.

Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.