Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

OHJATUT LIIKUNTATUNNIT

Långvikin valmennustunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, jotka kantavat vielä pitkälle jälkeen päin.

LAUANTAISIN 15€/HLÖ
klo 10-11 Långvik Yoga – Revitalising
klo 11.15-12.00 Strong Core!

Jooga on ikivanha harjoitusmenetelmä, joka vahvistaa lihaksia ja palauttaa kehon liikkuvuutta. Jooga sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Liikkeet ovat rauhallisia. Joogan taika onkin liikkeen, asennon ja hengityksen yhdistämisessä. Joogalla on stressiä ja jännitystä lievittävä vaikutus, ja se sopii hyvin tasapainottamaan kiireistä arkea. Tunnille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa paljain jaloin.

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että jos haluat varmistaa paikkasi, niin seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset kannattaa tehdä ennakkoon: kylpylä, liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, sup-laudat, ohjatut tunnit, aamiainen, lounas ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI