Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

OHJATUT LIIKUNTATUNNIT

Långvikin valmennustunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, jotka kantavat vielä pitkälle jälkeen päin.

LAUANTAISIN 15€/HLÖ
klo 10.00-11.00 Långvik Yoga – Revitalising
klo 11.15-12.00 Långvik Pilates – Strenghting
klo 16.00-17.00 Stress Release – Relaxing

Tunnit on varattava ennakkoon. Tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot päivän tunneista näet varauskalenterista, sisällöt ja ajankohdat saattavat poiketa tällä sivulla ilmoitetuista. Tunneille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa paljain jaloin. Tervetuloa!

VARAA PAIKKASI TUNNEILLE TÄÄLTÄ

~~~

LÅNGVIKIN PÄIVÄRETRIITIT 59€/HLÖ
Långvikissa järjestetään säännöllisesti päiväretriittejä, jotka sisältävät kaksi harjoitusta ja kylpyläkäynnin. Majoittuville asiakkaille päiväretriitin hinta on 49€. Tulevat retriitit ja niiden tarkemman sisällön löydät varauskalenteristamme ’Kurssit’ -valikon alta.

TUTUSTU JA VARAA!

~~~

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN: Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu suositusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, ja ohjatut tunnit. Huom. löydät varauskalenterista erikseen kohdat majoittujille.

Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.