Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

FITNESS CENTER

Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Liikuntakeskuksen varustelun löydät täältä.

~ ~ ~

PÄÄSYMAKSU KYLPYLÄÄN JA LIIKUNTAKESKUKSEEN SU-PE 29€/HLÖ, LA 39€/HLÖ.
Hintaan sisältyy 3h kylpylä- ja liikuntakeskuskäynti ennakkoon varattuna ajankohtana.

FITNESS CENTER YKSITYISKÄYTTÖÖN SU-PE 19€, LA 29€
Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus varata Långvikin ihana liikuntakeskus yksityiskäyttöön! Hintaan sisältyy liikuntakeskuksen käyttö 1 tunnin ajaksi seurueellesi (max. 2 aikuista /vuoro). Huomaathan että tilat ovat vain yli 16-vuotiaille.

VARAA PAIKKA VERKKOKAUPASTA

~ ~ ~

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu suositusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon asiakasmäärien porrastamiseksi: kylpylä, liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, ja ohjatut tunnit. Huom. löydät varauskalenterista erikseen kohdat majoittujille. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

~ ~ ~

KUUKAUSIKORTTI LIIKUNTAKESKUS + KYLPYLÄ 80€ /4 viikkoa

  • Sisäänpääsy liikuntakeskukseen ja kylpylään
  • Spa-hoidot ti-pe -10%
  • Å-Shop ja ravintolatuotteet -10% (ei koske alkoholituotteita)

PREMIUM KUUKAUSIKORTTI LIIKUNTAKESKUS + KYLPYLÄ 420€/12 viikkoa

  • Sisäänpääsy liikuntakeskukseen ja kylpylään
  • Ohjatut tunnit ilman rajoituksia
  • Spa-hoidot ti-pe -20%
  • Tennis- ja Beach Volley kenttien vuokra -50%
  • Suolahuone kerran kuussa veloituksetta.
  • Ystävä mukaan kerran kuussa veloituksetta.
  • Å-Shop ja ravintolatuotteet -10% (ei koske alkoholituotteita)

Liikuntakeskuksen kk-jäsenyyden voit ostaa verkkokaupastamme. Alennuksia ei voida yhdistää. Näytä jäsenkorttisi tullessasi treenaamaan sekä ostotilanteissa.

OSTA KK-JÄSENYYS

~ ~ ~

Muistathan lukea liikuntakeskuksen säännöt. Käyttämällä liikuntakeskusta, hyväksyt sen säännöt ja käytännöt. Liikuntakeskuksen tilat ovat vain yli 16-vuotiaille. Liikuntakeskuksen varustelun löydät täältä.

EAT. SLEEP. SQUAT. REPEAT. MUKAVIA JA HIKISIÄ TREENIHETKIÄ!