Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

RANTASAUNA

Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiseen käyttöön! Hinnat alk. 49€ /seurue (max. 2 aikuista). Hinta sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön. (Hinta ei sisällä pyyhkeitä. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme pyyhkeen ja kylpytakin 12€ /hlö). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia.

Varaa oma rantasaunakokemus

RANTASAUNA KOKOUSTAMISEEN

Rantasauna soveltuu pienimuotoisten tilaisuuksien ja tunnelmallisten kohtaamisten järjestämiseen. Rantasaunalta löytyy tarvittava kokoustekniikka palaverin järjestämiseen, oma keittiö sekä tunnelmallinen takka. Rantasaunan yhteydessä on terassi ja laituri, josta voi sulan veden aikaan pulahtaa uimaan.

TECHNICAL SPECS

  • KOKOUKSIIN Max.12 hlöä diplomaatti
  • TALVISIN Max. 20 hlöä
  • KESÄISIN Max. 40 hlöä  (Terassi laskettu mukaan)
  • Pinta-ala 98 m²
  • Sijainti hotellissa: ulkorakennus meren rannalla
  • LCD –näyttö 80´´ Full HD, 5.1 äänentoisto, radio, liikuteltavat fläppitaulut 2 kpl, muistiinpanovälineet, WLAN.

Tutustu tilaan LÅNGVIK 360°

Rantasaunalle on mahdollista tilata etukäteen juomia & pientä syötävää. Rantasauna kuuluu Långvikin anniskelualueeseen, jonka vuoksi omia juomia alueella ei voi nauttia. Rantasaunan vuokrausajat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN MYYNTIPALVELUSTA!