Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

RANTASAUNA

Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa – majoittujat ja ryhmät voivat varata Långvikin tunnelmallisen Rantasaunan yksityiskäyttöön!

Hinnat alk. 49€ kahdelle henkilölle, sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön. Lisähenkilöt 15€/hlö. (Hinta ei sisällä pyyhkeitä. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme pyyhkeen ja kylpytakin 12€ /hlö). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia.

Varaa rantasauna

***

RANTASAUNA RYHMILLE
Rantasauna soveltuu myös pienimuotoisten tilaisuuksien ja tunnelmallisten juhlien järjestämiseen. Tilasta löytyy keittiö, tunnelmallinen takka, 80” näyttö ja 5.1 äänentoisto. Saunan yhteydessä on terassi ja laituri.  Rantasaunalle on mahdollista tilata etukäteen juomia & pientä syötävää. Rantasauna kuuluu Långvikin anniskelualueeseen, jonka vuoksi omia juomia alueella ei voi nauttia.

Pyydä tarjous