Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

ALTAAT JA SAUNAT

Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee ylellinen kylpyläosastomme. Suomalaiset saunat, höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen.

Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-altaan lisäksi porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Allasosastolla voit pysähtyä hetkeksi takkasyvennykseen pehmeille sohville tai kesäaikaan terassin divaaneille, mistä avautuu idyllinen maisema Långvikin lahdelle. Kylpylässä voi nauttia myös juomia – asiakkaita palvelee Jacuzzi Bar.

~ ~ ~

Sunnuntai on mitä parhain päivä panostaa hyvinvointiin ja rentoutumiseen – hyödynnä nyt sunnuntaitarjouksemme 31.5.2022 saakka!

PÄÄSYMAKSU KYLPYLÄÄN JA LIIKUNTAKESKUKSEEN SU 19€/HLÖ (31.5.2022 saakka) MA-PE 29€/HLÖ, LA 39€/HLÖ.
Lapset alle 12v. -50% ja alle 4v. veloituksetta. Pääsy kylpylään ja liikuntakeskukseen sisältyy majoitukseen. Huomaathan myös brunssitarjouksemme: kylpyläkäynti brunssin yhteydessä vain 10€/hlö.

Vastaanotosta saatte mukaanne pyyhkeen ja kylpytakin. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 12€/asu.

Hintaan sisältyy 3h kylpylä- ja liikuntakeskuskäynti ennakkoon varattuna ajankohtana. Tee varauksesi mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat paikkasi toivomallesi ajankohdalle. Liikuntakeskuksen ikäraja on 16v.

VARAA KYLPYLÄ

Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, liikuntakeskus, SPA-hoidot ja ohjatut tunnit.

~ ~ ~

SAUNAT
Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi kylpylästä löytyvät erikoissaunat – höyrysaunat ja TV:llä varustetut infrapunasaunat ovat avoinna sekä miehille että naisille.

KUNTOUIMA-ALLAS
Kylpylästä löytyy 22-metrinen kuntouima-allas. Asiakkaan käytettävissä on kelluntavyöt vesijumppaa tai -juoksua varten.

2 POREALLASTA
Porealtaissa rentoutuu arjen huolista. Ikkunoista avautuu rauhoittava merellinen maisema.

KYLMÄALLAS
Kylmäallas piristää ja tekee hyvää keholle.

KAHLUUALTAAT
Kahluualtaissa kävellään vuoroin kylmässä ja kuumassa vedessä, mikä edistää jalkojen verenkiertoa.

JACUZZI BAR
Jacuzzi Bar on viihtyisä rentoutumis- ja oleskelutila poreallasosaston yhteydessä. Voit pysähtyä hetkeksi takkasyvennykseen pehmeille sohville ja Jacuzzi Baarin valikoimasta kylmää juotavaa.