Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

VASTAANOTTO

Tervetuloa Långvikiin!

LÅNGVIK CONGRESS WELLNESS HOTEL
Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
Reittiohjeet

Hotellin vastaanotto palvelee sinua 24h vuorokaudessa. Check-In klo 15.00 ja Check-Out klo 12.00. Täältä voit käydä lukemassa meiltä usein kysytyt kysymykset vastauksineen.

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi, WhatsAppilla +358 (0)50 315 3099 tai puhelimitse +358 (0)9 2959 9301. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja.

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että jos haluat varmistaa paikkasi, niin seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset kannattaa tehdä ennakkoon: kylpylä, liikuntakeskus, SPA-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit, aamiainen, lounas ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Vastaanotto palvelee teitä mm. seuraavissa asioissa:

 • Check-in ja Check-out
 • Taksi
 • Matkatavarasäilytys
 • Herätys
 • Varaukset
 • Lahjakortit
 • Early Bird -aamiainen
 • Early Check-in: 10,00€ /h, voimassa varaustilanteen mukaan.
 • Late Check-out: 10,00€ /h, voimassa varaustilanteen mukaan.
 • Vierasvenelaituri
 • Game Center
 • Långvik Cinema
 • Tennis- ja Beach Volley -kenttävaraukset
 • Frisbee Golf kiekkovuokra 5€
 • Polkupyörät alk. 10,00€ /kpl /päivä.
 • Lumikengät 10,00€ /2h
 • Kävelysauvat 5,00€ /2h
 • Uimapukuvuokraus: 12,00€ /kpl
 • Seurapelit
 • Löytötavarat
 • Defibrillaattori. Defi sijaitsee aulassa vastaanoton vieressä.

Hotellin pihalla on hyvät paikoitustilat niin henkilö- kuin linja-autoille. Hotellilta löytyy myös katos- ja lämpöpistokepaikkoja. Voit ladata sähköautosi Långvikin kokous- ja kylpylähotellilla Teslan Destination Charger (1kpl) ja maksullisilla Virran type2-latureilla (6kpl 22kW).

 

HOTELLIN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Seuraavat varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan vastaanotostamme sähköpostitse, puhelimitse tai Långvikin omien verkkosivujen kautta. Huomioittehan kuitenkin eri hintakoodeihin perustuvat varaus- ja peruutusehdot varatessanne huonetta verkkosivuilta.

Hotellilla on oikeus päivittää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja esimerkiksi juhlapyhien, erityistapahtumien tai muiden oheispalvelujen vuoksi. Nämä alla mainitut varausehdot ovat voimassa vain yksittäisiin vapaa-ajan majoitusvarauksiin. Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin ja hotellin vieraille tarkoitettuihin tiloihin pääsee vain hotellin oma henkilökunta sekä hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt. Voimme poistaa huonevaraukseen kuulumattomat henkilöt hotellin tiloista sekä huoneista.

MAKSUT 
Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja kansainvälisistä luottokortteista Visa, Mastercard ja Diners Club. Otattehan aina lahjakorttinne mukaan, mikäli maksutapana on lahjakortti. Tietyt hintakoodit kotisivuillamme edellyttävät huonemaksua. Emme ota vastaan ulkomaan valuuttaa. Oleskelun aikana aiheutuneet kustannukset ja kulut voidaan veloittaa tarvittaessa huonevaraukselle lisätyltä maksukortilta.

VAHVISTAMINEN
Huonevaraus vahvistetaan luottokorttinne numero- ja voimassaolotiedoilla. Emme voi ottaa vastaan varmentamattomia varauksia.

CHECK-IN 
Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18.00 saakka, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu. Mikäli tätä myöhäisempää tuloaikaa ei ole sovittu ja huonevaraus on vahvistamatta maksukortin tiedoilla, on hotellilla oikeus myydä huone edelleen.

CHECK-OUT 
Huone on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Late check-out on mahdollista ostaa lisähintaan 10€/tunti, vallitsevan varaustilanteen mukaan. Hotellilla voi olla edellä mainitusta check-out ajasta poikkeavia lähtöaikoja kampanjoiden mukaisesti.

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN 
Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai asiakas on kokonaan jättänyt saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta sekä mahdolliset huonevaraukselle lisätyt lisäpalvelut. Huomioittehan myös hintakoodikohtaiset peruutusehdot – kaikissa hintaluokissa ei ole esimerkiksi voimassa varauksen muutos- tai peruutusmahdollisuutta.

ESIINTYMINEN HOTELLILLA 
Noudatamme hotellissa hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Mikäli rikot näitä sääntöjä, sinut voidaan poistaa välittömästä hotellista ja hotellilla ei tässä tapauksessa ole velvollisuutta palauttaa maksuja. Majoituksen ja lisäpalveluiden hinta on myös maksettava.

VAHINKOVASTUU
Asiakas on vastuussa tahallisesti tai huolimattomuudella aiheutetuista vahingoista. Lemmikkieläimestä aiheutuneet vahingot ovat myös asiakkaan korvattavia. Vahingon korvauksen summa määräytyy vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaisesti.

VASTUU OMAISUUDESTA
Hotellihuoneissa on tallelokerot, joissa voit säilyttää arvotavaroitasi. Hotelli ei kuitenkaan vastaa säilytyslokeroissa olevasta omaisuudesta. Olet itse vastuussa omista matkatavaroistasi, ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi. Hotelli voi myös periä maksun arvotavaroiden säilytyksestä. Hotelli ei ole vastuussa kiinteistöön unohdetuista tavaroista. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

LÄHTEMINEN
Ilmoitathan lähdöstäsi aina hotellin vastaanottoon. Hotellilla on oikeus periä majoituksesta täysi hinta, mikäli lähtö tapahtuu hotellin peruutusehtojen vastaisesti.

ALAIKÄISTEN VARAUKSET
Huonevarauksen voi tehdä vain 18-vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä hotellihuoneessa majoittuvasta henkilöstä, ja mikäli huoneessa majoittuu alaikäinen, tätä varten tarvitaan huoltajalta lupalomake. Lomakkeessa tulee mainita majoittuvan alaikäisen henkilön nimi, syntymäaika, kotiosoite sekä huoltajan vastaavat tiedot allekirjoitettuna.

HOTELLIHUONEET 
Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen sekä pääsy kuntosalille ja kylpylään. Huomioittehan, että koronatilanteen vuoksi pääsy kylpylään ja kuntosalille voi olla aikarajattu. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteys Långvikin vastaanottoon varmistaaksenne matkasänkyjen ja erikoishuoneiden saatavuus.  Lisävuode 30€, alle 2-vuotiaan matkasänky 15€/kpl, lemmikkimaksu 40€/lemmikki, lisälemmikit 10€/lemmikki. Lemmikkihuoneina hotellissamme toimivat family-huoneet.

Kaikki huoneet Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa ovat savuttomia. Koskee myös sähkötupakointia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100€ siivousmaksun. Ottakaa aina selville missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palosammuttimet sijaitsevat. Yksityiskohtaisia tietoja on hotellihuoneen oven sisäpuolella.