Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SMARTUM -ETÄTYÖPÄIVÄ

Työn ja hyvinvoinnin yhdistäminen on helppoa, kun puitteet ovat oikeat. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa voit tehdä etätöitä  inspiroivassa merenrantamiljöössä ja päivän lomassa virkistäytyä ja nauttia luksuksen äärellä.

Kun maksat kaksi Långvikin palvelua etäpäiväsi aikana Smartumin eduilla, saat hotellihuoneen käyttöösi koko päiväksi klo 7-19 alennettuun hintaan. Hotellihuoneessa käytössäsi on kirjoituspöytä, sähköpistokkeet, langaton nettiyhteys, tv, wc, suihku ja sänky sekä vedenkeitin ja Nescafé-kahvia. Pysäköinti on maksutonta.

  • Standard-huone yhdelle 55€ (norm. 100€)
  • Långvik-sviitti 2-4:lle 150€ (norm. 300€)

Kampanja on voimassa ma-to 1.12.2020-31.1.2021 pois lukien 20.-31.12.2020, jolloin Långvik hiljentyy joulun viettoon. Huoneita on rajoitettu määrä, joten tarkista saatavuus ennen saapumistasi. Huomaathan, että huonetta ei voi maksaa Smartumin eduilla.

~~~

LÅNGVIKIN TUOTTEET, JOTKA VOIT MAKSAA SMARTUMIN HYVINVOINTIEDUILLA:

Maksat Långvikin liikunta-, lounas- ja hierontapalvelut kätevästi SmartumPay-mobiilisovelluksella hotellin vastaanotossa ja ravintolassa.

Urheiluhieronta Smartumin hierontaedulla
30min/60€, 45min/89€, 60min/98€
Kevyestä voimakkaaseen – kerro toiveistasi voimakkuuden ja käsiteltävien alueiden suhteen hierojalle ennen hoidon alkua.

Fitness Center – Treenaa Smartumin liikuntaedulla.
7€ /1,5h. Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa.

Virkistävät aktiviteetit liikuntaedulla
Fatbikes 35€ /2h
Polkupyörät 10€/päivä
Kävelysauvat 5€/2h
Frisbeegolf 5€ (sis. kiekot)

Kylpylä – Maksa allastreenit Smartumin liikuntaedulla.
15€ /1,5h. Kylpylästä löytyy 22-metrinen kuntouima-allas. Asiakkaan käytettävissä ovat kelluntavyöt vesijumppaa tai -juoksua varten. Kylmäallas piristää ja tekee hyvää keholle. Kahluualtaissa kävellään vuoroin kylmässä ja kuumassa vedessä, mikä edistää jalkojen verenkiertoa. Porealtaissa rentoutuu arjen huolista. Kylpylän ikkunoista avautuu rauhoittava merellinen maisema. Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi kylpylästä löytyvät höyrysaunat ja TV:llä varustetut infrapunasaunat.

Smartumin lounasetua voit käyttää 10,70€/työpäivä, ja lopun maksaa omalla pankki- tai luottokortilla:

Aamiainen
Aamiaisbuffet 18€. Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä löydät tuttuja makuja, kuten suussa sulavia croissantteja, rapeaa pekonia, leikattuja hedelmiä ja kuiturikasta puuroa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kotoisan ja samalla laajan aamiaisen luksusta unohtamatta.

Lounas
All Day -lounasmenusta löydät keittiömme ihanat klassikot, salaatit, lämpimät annokset ja jälkkärit.
9.-19.12. keskiviikosta lauantaihin saatavilla joululounas klo 11.00-14.30. Hinta 39€.
1.-10.1. lounasmenun lisäksi tarjolla herkullisen talvinen Blinimenu.

~~~

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: vastaanotto@langvik.fi

Tee varauksesi aamiaiselle, lounaalle, kylpylään, Fitness Centeriin ja hierontaan vähintään 24h etukäteen. Porrastamme varaukset, jotta voimme mahdollistaa turvavälien toteutumisen kaikille vieraillemme. Muutkin turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

TARKISTA AJANKOHTAISET AUKIOLOAIKAMME

Vietä ikimuistoinen juhannus Långvikissa!

Tutustu ja varaa nyt