Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Långvikin senioriedut

Kylpyläloma kauniissa ympäristössä luonnon äärellä tarjoaa ikimuistoisia hetkiä kumppanin, ystävän tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Uintia kuntouima-altaassa, rentoutumista porealtaissa ja saunassa, herkkuhetkiä ravintolassa ja sen päälle maukkaat unet ja hotelliaamiainen. Läheltä löytyy hienoja ulkoilumaastoja, Nuuksion kansallispuisto, Meikon luonnonsuojelualue sekä useita golfkenttiä.

Vai olisiko hauska tulla isommalla porukalla ja kokeilla yhdessä vaikkapa lempeää joogaa, pilatesta tai vesijuoksua? Voimme järjestää ryhmille erittäin monipuolisia aktiviteetteja, esimerkiksi metsä- ja veneretkiä, tanssia ja karaokea.

Tarjoamme upeita etuja arkipäivisin kaiken kokoisille seurueille, edellytyksenä vähintään 65 vuoden ikä tai eläkeläiskortti.

~ ~ ~

KYLPYLÄLOMA KAHDELLE 65+

  • 100€/yö/2 hengen Standard-huone (ma-pe)

Majoitukseen kuuluu aina herkullinen ja runsas aamiainen sekä pääsy liikuntakeskukseen, kylpylään ja Game Centeriin, josta löytyy monipuolinen valikoima pelejä. Tervetuloa myös vaikka lapsenlapsen kanssa. Syötä etukoodi 65100 ja varaa rentouttava kylpyläloma:

VARAA HUONE

~ ~ ~

RYHMÄMATKATARJOUS 65+

  • 139€/hlö (ma-pe)

Matkaan sisältyy:

  • Tervetulomalja (kuohuviini tai alkoholiton kuohuva)
  • 1 yön majoitus 2 hengen Standard-huoneessa
  • Aktiviteetti (varattava etukäteen, esimerkiksi lempeä jooga, pilates tai vesijuoksu)
  • Buffet-illallinen

Majoitukseen kuuluu aina herkullinen ja runsas aamiainen sekä pääsy liikuntakeskukseen, kylpylään ja Game Centeriin, josta löytyy monipuolinen valikoima pelejä. Hotellin lisäpalveluista, kuten ravintolapalvelut sekä kylpylän hoidot, tarjoamme lisäksi -10% ryhmämatkan varanneille.

Ryhmämatkatarjous on voimassa 31.3.2023 saakka. Ryhmän minimimäärä 14 henkilöä. 1 hengen huone lisähintaan +50€/hlö. Lisämaksusta voimme järjestää myös bussikuljetukset. Esimerkiksi matka Turusta, kun bussissa 60 matkustajaa: 10,45€/suunta/hlö, tai sama henkilömäärä Helsingin keskustasta: 4,40€/suunta/hlö. Ryhmämatkapakettiin kuuluu tietty valikoima aktiviteetteja, lisämaksusta voimme tarjota laajempaa valikoimaa. Varaukset: events(a)langvik.fi

~ ~ ~

Tarjoushinnat ovat voimassa uusille varauksille arkipäivisin, (saapuminen ma-to, lähtöpäivä ti-pe) 65 vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille, todistettava saapuessa. Kylpyläloman seuralaisen ei kuitenkaan tarvitse olla 65 vuotta täyttänyt tai eläkeläinen.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan!