Långvik Congress Wellness Hotel on suljettu väliaikaisesti COVID-19 koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi. Tällä hetkellä otamme vastaan varauksia 1. toukokuuta 2020 alkaen. Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa tai yrityksenne tiimipäivää jo ennakkoon. Tilanteen edistymistä voi seurata kotisivuillamme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AAMIAINEN

Herkullisin aloitus päivälle on Långvikin monipuolinen ja korkeatasoinen aamiainen noutopöydästä.

Aamiainen sisältyy majoitukseen. Hinta ilman yöpymistä 18 euroa/ hlö.

Pöydästä löydät tutut aamiaispöydän luksusherkut ja nyt myös runsaammin terveellisiä wellness –tuotteita. Tarjolla on luonnonmukaisesti tuotettuja ja terveyttä edistäviä raaka-aineita mm. tyrnimarjoja ja muita superfoodeja. Nauti lempeää ja maukasta 3 kuidun Alku-puuroa, joka on runsaskuituinen ja lisäaineeton. Sekoita aamumysliin kuivatut goji-marjat ja juo keittiömme valmistamia wellness-makuvesiä.

Olemme panostaneet puhtaisiin ja tinkimättömiin makuelämyksiin, jotka tarjoamme aidoista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista – vieraidemme iloksi.

Oikein hyvää huomenta!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä