Vihdoin Långvik avaa palvelujaan porrastetusti. Ota jo askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa, terassia, kylpylää ja aktiviteetteja! Tarkista aukioloaikamme kotisivuiltamme ja lue lisää koronaviruksen aiheuttamista muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AAMIAINEN

Herkullisin aloitus päivälle on Långvikin monipuolinen ja korkeatasoinen aamiainen noutopöydästä.

Aamiainen sisältyy majoitukseen. Hinta ilman yöpymistä 18 euroa/ hlö.

Pöydästä löydät tutut aamiaispöydän luksusherkut ja nyt myös runsaammin terveellisiä wellness –tuotteita. Tarjolla on luonnonmukaisesti tuotettuja ja terveyttä edistäviä raaka-aineita mm. tyrnimarjoja ja muita superfoodeja. Nauti lempeää ja maukasta 3 kuidun Alku-puuroa, joka on runsaskuituinen ja lisäaineeton. Sekoita aamumysliin kuivatut goji-marjat ja juo keittiömme valmistamia wellness-makuvesiä.

Olemme panostaneet puhtaisiin ja tinkimättömiin makuelämyksiin, jotka tarjoamme aidoista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista – vieraidemme iloksi.

Oikein hyvää huomenta!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä