Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

WE JAZZ FRIDAYS @LÅNGVIK

We Jazz Fridays tuo Långvikin ravintolan perjantai-iltoihin viileitä levyvalintoja ja elävää jazzmusiikkia. Thank God It’s Långweekend -kampanjan ajan saamme nauttia perjantai-illoista laatukattausten äärellä. Lue lisää…

***
29.4. We Jazz DJs: Roope Pokki
6.5. We Jazz DJs: Roope Pokki
13.5. We Jazz DJs: Eero Löyttyjärvi
20.5. (19–22) We Jazz DJs: Eero Löyttyjärvi
27.5. We Jazz Live: Joonas Tuuri & Toomas Keski-Säntti

Varmista paikkasi perjantai-iltojen We Jazz -kattauksiin, ja tee pöytävaraus illalliselle ennakkoon!

Varaa pöytä

***

Joonas Tuuri

Basisti Joonas Tuuri (s.1991) lukeutuu suomijazzin nuoriin tähtiin. Tuuri vaikuttaa lukuisissa kokoonpanoissa kuten Bowman Trio, Olli Soikkeli Trio, Susanna Aleksandra Quartet, JAF Trio, Lithium ja Alder Ego, monien muiden lisäksi. Hän johtaa myös omaa kvartettiaan, joka julkaisi vastikään kehutun esikoisalbuminsa. Joonaksen soittoa voi kuulla myös viikottain Helsingissä suosituilla Manala Afterwork Jazzeilla. Tuuri on valmistunut maisteriksi Sibelius- Akatemian Jazzmusiikin aineryhmästä.

***

Ilmari Rönkä

Ilmari Rönkä (s. 1995) on monipuolinen saksofonisti-huilisti ja säveltäjä, joka soittaa muun muassa Vesa Aaltonen Prog Bandissa ja Joonas Tuuri Quartetissa. Rönkä on esiintynyt legendaarisen Tasavallan Presidentti -yhtyeen 50-vuotisjuhlakeikoilla vuosina 2019–2020. Lisäksi Rönkä on soittanut UMO Helsinki Jazz Orchestran, Riku Niemi Orchestran ja Sointi Jazz Orchestran riveissä. Kuva: Jari Flinck

***

Tomi Nikku

Imatralaislähtöinen Tomi Nikku (s.1991) on trumpetisti ja säveltäjä, joka tunnetaan monista nuoren polven dynaamisista jazzyhtyeistä, kuten Alder Ego, Bowman Trio, Maan Tila ja Sointi Jazz Orchestra. Oman Tomi Nikku 5tet -yhtyeensä hän perusti vuonna 2018, ja samana vuonna hänet palkittiin parhaan solistin palkinnolla kansainvälisessä Corendonin big band -kilpailussa Hollannissa. Yhtyeen debyyttialbumi ‘Light & Shade’ (Flame Jazz Records) julkaistiin syyskuussa 2021 ja on ehdolla vuoden jazzalbumi-Emman saajaksi. Lisäksi hän toimii vuoden 2022 Korpo Sea Jazz -festivaalin taiteellisena johtajana.

***

Péter Gyárfás

Péter Gyárfás on unkarilainen jazzpianisti, sovittaja ja säveltäjä, joka ammentaa inspiraationsa jazzin perinteestä säilyttäen samalla oman erottuvan soundinsa. Peterin johtaman kvartetin ensimmäinen albumi “Reaching North” näki päivänvalon vuonna 2022. Peterin luova ja energinen soittotyyli on herättänyt kysyntää kansainvälisestikin, ja nouseva pianisti on jo ehtinyt esiintyä niin Yhdysvalloissa, Itävallassa, Sloveniassa, Suomessa kuin Unkarissa.

***

We Jazz DJ:t: Eero Löyttyjärvi & Roope Pokki

We Jazz -deejiit tunnetaan vertaansa vailla olevina tunnelman luojina, oli kyseessä sitten hikinen klubi-ilta tai levollinen sunnuntaibrunssi. Kevään We Jazz Fridays -iltojen illallistunnelman loihtivat ilmoille IDA Radiolla We Jazz -ohjelmaa pyörittävät Eero Löyttyjärvi ja Roope Pokki, jotka poimivat tilaisuuteen sopivat levyvalinnat kattavista vinyylikokoelmistaan. Parasta jazzia, soulia, funkia ja muuta rytmimusiikkia vinyylilevyiltä tarjoiltuna.

***

Toomas Keski-Säntti

“Kun pianisti Toomas Keski-Säntti soitti soolon OK:KO:n keikalla Ateneumissa, tuntui kuin pianon koskettimet olisivat nousseet ilmaan.” Näin Keski-Säntin soittoa kehuu Helsingin Sanomien kriitikko Katri Kallionpää. Toomas on Sibelius-Akatemiasta valmistunut pianisti ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. kansainvälisesti mainetta niittäneessä OK:KO-yhtyeessä.

***

Jarno Tikka & Eero Seppä

Lämpimästä ja rikkaasta saksofonisoundistaan tunnettu Jarno Tikka tulkitsee duo-kokoonpanoillaan svengaavia ja tunnelmallisia jazzstandardeja. Perjantaina 11.3. Tikan komppiparina kuullaan basisti Eero Seppää ja perjantaina 25.3. illallista Tikan kanssa säestää pianisti Toomas Keski-Säntti.

***

Tsekkaa myös suosittujen Långweekend -viikonloppujen koko tarjonta, ja varaa omasi ajoissa – oikeasti: Thank God It’s Långweekend

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.