Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Valmistujaiset

SKÅL! Nostetaan yhdessä malja opintonsa päättäville! Olette ansainneet iloisen juhlan yhdessä rakkaimpienne kanssa – juhliminen Långvikissa mahdollistaa keskittymisen olennaiseen ja rennon juhlan kaikille. Tunnelmallisella buffetlounaalla nautit pianistimme tarjoamasta livemusiikista. Kesä on kauneimmillaan, linnut laulavat ja aurinko läikehtii Itämeren laineilla – mitä jos viihtyisittekin pidempään ja jäisitte yöksi?

~~~

VALMISTUJAISPÄIVÄN JUHLALOUNAS
Valmistujaispäivän juhlalounas katetaan lauantaina 4.6. klo 11 – 16:30. Juhlabuffet notkuu keväisiä herkkuja – varaathan paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Menu

Alkuun lasi kuohuvaa (myös alkoholiton vaihtoehto)
~~~
Chilirapuja ja avokadoa

Hiillostettua lohta ja grillattua sitruunaa
Mozzarellaa, pinjansiemeniä ja rucolaa
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja karamellisoitua pähkinää
Sydänsalaattia, parmesaania ja leipäkrutonkeja
Vihersalaattia
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Savustettua siikaa ja ruohosipuli Beurre Blanc
Paahdettua häränfileetä ja Bearnaisekastiketta
~ ~ ~
Långvikin jälkiruokabuffet
Kahvia/teetä

55€/hlö ennakkoon maksettuna, 59€ /hlö paikan päällä
Alle 12 -vuotiaat -50%, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

~~~

Haluaisitko ostaa valmistujalle lahjaksi vaikkapa ylellisen spa-hoidon? Tutustu hemmottelevien lahjojen valikoimaamme lahjakorttikaupassamme.

Esteen sattuessa pyydämme, että perutte pöytävarauksenne viimeistään 48h ennen varausta. Mikäli pöytävaraus perutaan 48h jälkeen, veloitamme ennakkoon maksetun varauksen summan kokonaisuudessaan, ellei peruutuksen syynä ole äkillinen sairastapaus. Sairaustapauksessa on toimitettava lääkärintodistus tai muu selvitys 7vrk:n kuluessa peruutuksesta.

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan täällä: www.langvik.fi/covid-19.