Olemme avoinna torstaista sunnuntaihin 7.3. asti, jonka jälkeen suljemme toistaiseksi 2.4.2021 saakka. Kontaktoimme kaikki sulun ajalle varauksen tehneet puhelimitse varausjärjestyksessä. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SUNNUNTAIBRUNSSI

Tervetuloa kokemaan Å BRUNCH! Nauti klassisia ja herkullisia makuja leppoisassa tunnelmassa, pelaa Game Centerissa erä biljardia, uppoudu Cineman päiväleffan vietäväksi ja rentoudu wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa. – Tule nauttimaan ja voimaan hyvin koko perheen kanssa.

BRUNSSI + LEFFA + KYLPYLÄ

39€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta
Sisältyy la-su majoitukseen.

Pöytävaraus brunssille tulee tehdä etukäteen. Pöytäaikaa on varattuna 1,5 tuntia, minkä jälkeen voit nauttia 1,5 tunnin kylpylävuorosta. Varaa paikkasi nyt!
Aikatauluissa tai saatavuudessa voi olla muutoksia. Muista tarkistaa ajankohtaiset aukioloaikamme ennen saapumista: www.langvik.fi/aukioloajat. Tutustu myös turvallisen vierailun toimintamalliimme täältä: www.langvik.fi/covid-19

*****
KLASSISIA & HERKULLISIA MAKUJA

Tyyliä, tuoreutta ja kattavaa valikoimaa! Tule nauttimaan klassisista noutopöydän antimista, hemmottele makunystyröitä Blini Bar:in herkuilla ja hauduta itsellesi täydellinen kahvi kahvipisteessä. Meiltä löydät herkkuja notkuvan jälkiruokapöydän ja balanssina sille ihanan terveellisen smoothie shot -pisteen sekä Pukka -teebaarin. Å BRUNCH – more is more!

WELLNESS KYLPYLÄ
Ensin syömään, sitten rentoutumaan. Brunssin hintaan sisältyy 1,5 tunnin vierailuaika wellness-kylpylässä. Kylpylävuoro ajoittuu brunssin jälkeen. Altaamme ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaisen saunan lisäksi kylpylästä löytyy höyry- ja infrapunasaunat. Vastaanotosta saatte mukaanne pyyhkeen. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 12€ /asu sekä kylpytakin 12€.

CINEMA ESITTÄÄ KLO 12.30
BEAUTY AND THE BEAST – KAUNOTAR JA HIRVIÖ (2017)
kieli englanti (suomi tekstitys) | kesto 2h 10min | ikäraja K-12
Brunssilla koko seurue pääsee elokuviin. Tilatkaa popparit ja limut mukaan Lounge baarista ja uppoutukaa tarinaan muhkeilta nojatuoleilta käsin.

GAME CENTER
Långvikin Game Center tarjoaa pelejä ja yhdessäoloa lapsille ja aikuisille. Pelaa veloituksetta biljardia, pöytäcurlingia tai erilaisia lautapelejä rennosti nauttien hyvästä seurasta ja Lounge bar -virvokkeista. Miten olisi vaikka seurueenne peliolympialaiset?

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

TERVETULOA NAUTTIMAAN – VARAA PÖYTÄ!

Ikimuistoiset häät Långvikissa. Hyödynnä lisäetu!

Hääjuhlan 8.1.-28.2.2021 varanneet parit saavat lisäetuna veloituksetta romanttisen hääyöpaketin hääjuhlansa yhteydessä (norm. 299€). Paketti sisältää hääyön sviitissä, aamiaisen sekä onnittelutervehdyksen herkkuineen.

Tutustu kampanjaan!