Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIKIN SUNNUNTAIBRUNSSI

Huom. Långvikin sunnuntaibrunssi on toistaiseksi tauolla. 

~ ~ ~

Aloita ihanin sunnuntaipäivä ikinä Långvikin sunnuntaibrunssilla! Nauti klassisia ja herkullisia makuja leppoisassa tunnelmassa. Lähetä lapset Cinemaan tai leikkimään Game Centeriin kun nautit aamukahvisi lempikirjasi parissa. Rentoudu koko perheen kanssa wellness-kylpylässämme. Sunnuntai on ihan parasta parhaassa seurassa – Långvikin brunssilla.

BRUNSSI + LEFFA + KYLPYLÄ

HINTA 39€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta
Sisältyy la-su majoitukseen.

***

KLASSISIA & HERKULLISIA MAKUJA KLO 9.00-14.00
Buffetpöydässä on tarjolla mm. tuoreet leivät ja croissantit, laadukkaat kotimaiset leikkele- ja juustovalikoimat, tuoreet raikkaat vihannekset ja hedelmät sekä Långvikin keittiön omat erikoisuudet. Nauti lempeää Alku-puuroa, jogurtteja ja rahkaa marjojen, siemenien ja pähkinöiden kera. Energiaa aamuun saat keittiömme valmistamista power-shoteista. Maalaishenkisistä lämpimistä ruoista löytyy mm. munakokkelia, pekonia, uunitomaattia sekä kauden perunamunakasta. Kokoa oma aamiaisannosten klassikko ”Huevos Rancheros” tortillasta, munakokkelista, papumuhennoksesta, avokadosta ja korianterista. Viimeistele brunssisi makealla herkkuvalikoimalla. Långvikin Pancake (tai kaksi) kermavaahdon ja hillon kera mahtuu juuri ja juuri vielä vatsaan…

KYLPYLÄ AVOINNA KLO 8.00-22.00
Brunssin hintaan sisältyy rajoittamaton vierailuaika wellness-kylpylässä klo 8-22. Altaamme ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaisen saunan lisäksi kylpylästä löytyy höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut. Vastaanotosta saatte mukaanne pyyhkeen. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 12€ /asu sekä kylpytakin 12€.

CINEMA KLO 12.30
Brunssilla koko seurue pääsee elokuviin. Tilatkaa popparit ja limut mukaan Lounge baarista ja uppoutukaa tarinaan muhkeilta nojatuoleilta käsin.

DUMBO (2019)
kieli englanti (suomi tekstitys)  |  kesto 1h 52min  |  ikäraja K-7

GAME CENTER
Långvikin Game Center tarjoaa pelejä ja yhdessäoloa lapsille ja aikuisille. Pelaa veloituksetta biljardia, pöytäcurlingia tai erilaisia lautapelejä rennosti nauttien hyvästä seurasta ja Lounge bar -virvokkeista. Miten olisi vaikka seurueenne peliolympialaiset?

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

VARAA PÖYTÄ

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä