Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

MUSIC à la LÅNGWEEKEND

Lounge Bar & Långvik Bistro toimivat koko Långvikin keskeisenä kohtaamispaikkana. Aamusta iltaan palvelevassa monipuolisessa ravintolassa voit pistäytyä lasillisella, nauttia hyvästä ruoasta tai istua iltaa hieman pidempäänkin.

LÅNGWEEKEND´n aikana 20.9.-10.11.2019 Lounge Bar & Långvik Bistro täyttyvät musiikista joka lauantai alk. klo 18.30 alkaen. Tänä syksynä Långweekend-kasvoina nähdään 21.9.-12.10. laulu-kitara-kokoonpanolla jazzpainotteinen duo Anna Inginmaa & Aleksi Ranta sekä 19.10.-9.11. akustinen ja intiimi Bossa Nova Duo Iida Häkli & Aleksi Ranta. Bossa Nova Duo esittää laulu-piano-kitara kokoonpanolla legendaarisia ja vähemmän tunnettuja brasilialaisia kappaleita portugaliksi laulettuina. Chill Out!

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden Långweekend´n aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI! 
Pssst. suosituimmat kattausajat ravintolaan täyttyvät myös nopeasti.

Thank God It´s LÅNGWEEKEND 20.9.-10-11-2019
#langvikhotel

Aleksi Ranta on Helsingissä toimiva kitaristi ja säveltäjä, joka on tunnettu monipuolisesta musiikistaan yhtyeilleen sekä elokuva- ja teatteriproduktioihin. Sävellyksissään hän yhdistelee jazzia ja klassista musiikkia sekä elektronisia elementtejä. Hän on julkaissut kolme soololevyä. Ranta on lisäksi Nordic Audio & Music Productionsin perustaja ja toimitusjohtaja. Yritys tekee musiikkia ja äänisuunnittelua elokuviin ja mainoksiin sekä ääniarkkitehtuuria installaatioihin ja yritysympäristöihin.

Anna Inginmaa
Anna Inginmaa on Helsinkiläinen jazzlaulaja. Inginmaa on esiintynyt useamman vuoden ympäri Suomea maamme arvostetuimpien jazzmuusikoiden kanssa, mm. Vantaa Viihdeorkesterin ja Kymisinfonietan solistina. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen levyttämällä  kriitikoiden ylistämän Röyhkä/Inginmaa/Hypnomem-levyn. Tällä hetkellä Inginmaa valmistelee tulevaa soololevyä, joka julkaistaan keväällä 2020 Stupido-levymerkin kautta, lisäksi hän tuottaa omaa jazzklubia Kulttuurikeskus Vernissaan.

Iida Häkli
Iida Häkli on Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut pianisti-laulaja, joka keikkailee aktiivisesti soolona sekä useissa eri kokoonpanoissa. Tumman ja samettisen äänen omaava artisti tunnetaan karismaattisena esiintyjänä ja taidokkaana pianistina.Lapsesta asti esiintyneelle ammattimuusikolle kokemusta on kertynyt lähes 20 vuoden ajalta, rock-klubeista konserttisaleihin.