Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

WE JAZZ & LÅNGVIKIN JUHANNUS

We Jazz johdattaa Långvikin juhannuksen viettoon elävällä jazzmusiikilla ja viileillä levyvalinnoilla. Juhannusaaton illallista säestää svengaava ja dynaaminen Jarno Tikka & Eero Seppä Duo, ja juhannuspäivänä kuulostellaan New Yorkin kaikuja Soikkeli/Mäensivu/Peri Trion matkassa. DJ Matti Nives tarjoilee molempina päivinä maukkainta jazzia vinyylilevyiltä Långvikin terassilla.

Tsekkaa juhannuksen koko tarjonta ja aikataulu, ja varaa paikkasi pian: Långvikin juhannus

***

Pe 25.6. Jarno Tikka & Eero Seppä Duo

Jarno Tikka – saksofoni
Eero Seppä – kontrabasso

Saksofonisti Jarno Tikka ja basisti Eero Seppä kuuluvat sukupolvensa terävimpiin jazzmuusikoihin. Mm. OK:KOsta, Alder Egosta ja Jukka Perkon yhtyeestä tutuilla kaveruksilla on yhteistä soittohistoriaa takanaan jo 15 vuoden ajalta, mikä näkyy ja kuuluu kaksikon lähes telepaattisellaa tasolla toimivassa kommunikaatiossa. Duo heittäytyy juhannusaattona klassisten jazzstandardien maailmaan, punoen tunnelmallisia tulkintojaan mm. sellaisista ikivihreistä kuin On The Sunny Side Of The Street, Take The A-Train ja Smile.

***

La 26.6. Soikkeli/Mäensivu/Peri Trio

Olli Soikkeli – kitara
Kaisa Mäensivu – kontrabasso
Joe Peri – rummut

Alunperin New Yorkissa yhteen lyöttäytynyt kolmikko tarjoilee juhannuspäivän iltaan annoksen tunnelmallista ja svengaavaa jazzmusiikkia. Gypsy jazziin erikoistunut kitaristi Olli Soikkeli, New Yorkissa ja Suomessa uraa luonut kontrabasisti Kaisa Mäensivu sekä amerikkalainen huippurumpali Joe Peri tulkitsevat meneviä jazzstandardeja sekä tunnelmallista bossa novaa karismaattisesti, perinteikkäästi ja persoonallisesti. Bändin ohjelmisto sisältää helmiä mm. Antonio Carlos Jobimilta, Joao Gilbertolta ja Django Reinhardtilta.

***

Pe & La 25.-26.6. We Jazz DJ: Matti Nives 

We Jazz -deejiit tunnetaan vertaansa vailla olevina tunnelman luojina, oli kyseessä sitten hikinen klubi-ilta tai levollinen sunnuntaibrunssi. Långvikin juhannusvieraille leppoisaa ja lempeästi svengaavaa jazzmusiikkia vinyylilevyiltä tarjoilee mm. Radio Helsingin ja Yle Radio 1:n aalloilta tuttu Matti Nives.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden juhannuksen aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.