Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN BRUNSSI

Tervetuloa sunnuntaibrunssille kokemaan Å BRUNCH! Tyyliä, tuoreutta ja kattavaa valikoimaa leppoisassa tunnelmassa. Tule nauttimaan klassisista noutopöydän antimista, hemmottele makunystyröitä sesongin herkuilla, ja hauduta itsellesi täydellinen kahvi kahvipisteessä. Meiltä löydät herkkuja notkuvan jälkiruokapöydän ja balanssina sille ihanan terveellisen smoothie shot -pisteen sekä Pukka -teebaarin.

Brunssiin sisältyy sesongeittain vaihtuva keittiön maisteluannos, joka on tällä hetkellä blinejä perinteisin lisukkein.

Brunssin sulatteluun tarjoamme brunssileffan Långvikin Cinemassa.

BRUNSSI & LEFFA SUNNUNTAISIN 29€/HLÖ
Alle 12v. -50%, alle 4v. veloituksetta.
Sisältyy la-su yön majoitukseen. Brunssi tarjoillaan klo 9-13.

Varaa pöytä

Pöytävaraus brunssille tulee tehdä etukäteen (majoittuvien asiakkaiden ei tarvitse varata pöytää). Pöytäaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Aikatauluissa tai saatavuudessa voi olla muutoksia. Huom! Isänpäivänä 13.11. ei tarjoilla brunssia, silloin katamme isien kunniaksi juhlalounaan.

***

BRUNSSILEFFA KLO 12.30

ELÄINTOHTORI DOLITTLE (2020)
kieli englanti (suomi tekstitys) | kesto 1h 41min | ikäraja K-7
”Eläintohtori Dolittle on lastenkirjallisuuden klassikkoon pohjautuva tarina miehestä, joka osaa puhua eläinten kanssa. Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta.”

***

WELLNESS-PALVELUT TEKEVÄT PÄIVÄSTÄSI VIELÄKIN PAREMMAN!
Virkistäydy brunssin lomassa luonnossa ulkoillen, rentoudu saunojen lauteilla, hikoile Fitness Centerissä ja pulahda kylpyläosaston altaisiin. Tiedossa on täydellinen päivä. Varaa wellness-palvelut ennakkoon varauskalenterista.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.