Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN BRUNSSI

Tervetuloa kokemaan Å BRUNCH! Tyyliä, tuoreutta ja kattavaa valikoimaa viikonlopun leppoisassa tunnelmassa. Tule nauttimaan klassisista noutopöydän antimista, hemmottele makunystyröitä sesongin herkuilla ja hauduta itsellesi täydellinen kahvi kahvipisteessä. Meiltä löydät herkkuja notkuvan jälkiruokapöydän ja balanssina sille ihanan terveellisen smoothie shot -pisteen sekä Pukka -teebaarin. Sesongissa nyt: parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja hollandaise-kastiketta. Brunssin sulatteluun tarjoamme brunssileffan Långvikin Cinemassa. Å BRUNCH – more is more!

BRUNSSI & LEFFA LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN 29€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta
Sisältyy viikonlopun majoitukseen.

Pöytävaraus brunssille tulee tehdä etukäteen. Pöytäaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Varaa paikkasi nyt!
Aikatauluissa tai saatavuudessa voi olla muutoksia. Muista tarkistaa ajankohtaiset aukioloaikamme ennen saapumista: www.langvik.fi/aukioloajat. Tutustu myös turvallisen vierailun toimintamalliimme täältä: www.langvik.fi/covid-19

***

BRUNSSILEFFAT

Lauantaisin klo 12.30
MAMMA MIA! (2008)
kieli englanti (suomi tekstitys)  |  kesto 1h 51min  |  ikäraja S

Sunnuntaisin klo 12.30
LEIJONAKUNINGAS (2019)
kieli englanti (suomi tekstitys)  |  kesto 1h 58min  |  ikäraja K-12

***

WELLNESS-PALVELUT TEKEVÄT PÄIVÄSTÄSI VIELÄKIN PAREMMAN
Virkistäydy brunssin lomassa luonnossa ulkoillen, rentoudu saunojen lauteilla, hikoile Fitness Centerissä ja pulahda kylpyläosaston altaisiin. Tiedossa on täydellinen päivä! Varaa wellness-palvelut ennakkoon varauskalenterista.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

TERVETULOA NAUTTIMAAN – VARAA PÖYTÄ!