Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN BRUNSSI

Brunssi on kesätauolla 21.6.-15.8.2021.

Tervetuloa kokemaan Å BRUNCH! Tyyliä, tuoreutta ja kattavaa valikoimaa sunnuntain leppoisassa tunnelmassa.

Tule nauttimaan klassisista noutopöydän antimista, hemmottele makunystyröitä sesongin herkuilla, ja hauduta itsellesi täydellinen kahvi kahvipisteessä. Meiltä löydät herkkuja notkuvan jälkiruokapöydän ja balanssina sille ihanan terveellisen smoothie shot -pisteen sekä Pukka -teebaarin. Sesongissa nyt: parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja hollandaise-kastiketta. Brunssin sulatteluun tarjoamme brunssileffan Långvikin Cinemassa. Å BRUNCH – more is more!

BRUNSSI & LEFFA SUNNUNTAISIN 29€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta
Sisältyy viikonlopun majoitukseen.

Brunssi on kesätauolla 21.6.-15.8.2021.

Varaa pöytä

Pöytävaraus brunssille tulee tehdä etukäteen. Pöytäaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Aikatauluissa tai saatavuudessa voi olla muutoksia. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan täältä: www.langvik.fi/covid-19

***

BRUNSSILEFFAT

Sunnuntaisin klo 12.30
LEIJONAKUNINGAS (2019)
kieli englanti (suomi tekstitys)  |  kesto 1h 58min  |  ikäraja K-12

***

WELLNESS-PALVELUT TEKEVÄT PÄIVÄSTÄSI VIELÄKIN PAREMMAN!
Virkistäydy brunssin lomassa luonnossa ulkoillen, rentoudu saunojen lauteilla, hikoile Fitness Centerissä ja pulahda kylpyläosaston altaisiin. Tiedossa on täydellinen päivä. Varaa wellness-palvelut ennakkoon varauskalenterista.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

TERVETULOA NAUTTIMAAN!