Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN BRUNSSI

Tervetuloa kokemaan Å BRUNCH! Tyyliä, tuoreutta ja kattavaa valikoimaa sunnuntain leppoisassa tunnelmassa.

Tule nauttimaan klassisista noutopöydän antimista, hemmottele makunystyröitä sesongin herkuilla, ja hauduta itsellesi täydellinen kahvi kahvipisteessä. Meiltä löydät herkkuja notkuvan jälkiruokapöydän ja balanssina sille ihanan terveellisen smoothie shot -pisteen sekä Pukka -teebaarin. Brunssiin sisältyy sesongeittain vaihtuva Bistron maisteluannos. Sesongissa nyt: Paahdettua briossia, kuningasrapua ja pähkinävoi-hollandaisea. Brunssin sulatteluun tarjoamme brunssileffan Långvikin Cinemassa. Å BRUNCH – more is more!

BRUNSSI & LEFFA SUNNUNTAISIN 29€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta
Sisältyy la-su yön majoitukseen.

Huom. Su 14.11. & 19.12. brunssin sijaan tarjolla aamiainen klo 8-11. Sunnuntaina 14.11. juhlistamme isänpäivää juhlalounaalla, tutustu ja varaa isänpäivän lounas!

Varaa pöytä

Pöytävaraus brunssille tulee tehdä etukäteen. Pöytäaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Aikatauluissa tai saatavuudessa voi olla muutoksia. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan täältä: www.langvik.fi/covid-19

***

BRUNSSILEFFA

Sunnuntaisin klo 12.30
LEIJONAKUNINGAS (2019)
kieli englanti (suomi tekstitys)  |  kesto 1h 58min  |  ikäraja K-12

***

WELLNESS-PALVELUT TEKEVÄT PÄIVÄSTÄSI VIELÄKIN PAREMMAN!
Virkistäydy brunssin lomassa luonnossa ulkoillen, rentoudu saunojen lauteilla, hikoile Fitness Centerissä ja pulahda kylpyläosaston altaisiin. Tiedossa on täydellinen päivä. Varaa wellness-palvelut ennakkoon varauskalenterista.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

TERVETULOA NAUTTIMAAN!