Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Radio Kylpy – yhteistyössä Radio Helsingin kanssa

Radio Helsingin Radio Kylpy on dokumenttiohjaaja Emilia Hernesniemen ja musiikkitoimittaja Lotta Savolaisen uusi 120-minuuttinen radio-ohjelma, joka sukeltaa lämmöllä, uteliaisuudella ja brutaalilla rehellisyydellä ystävyyden, luovuuden ja luopumisen teemoihin. Ohjelmassa kylvetään autenttisten, innostavien vieraiden kanssa uusissa ajatuksissa. Ohjelmassa soiva musiikki on kuratoitu jokaista ohjelmaa varten. Ohjelman Radio Helsingin kuuntelijoille tarjoaa Långvikin kokous- ja kylpylähotelli.

Radio Kylpy näkyy ja kuuluu myös meillä paikan päällä, sillä Lotta Savolainen on valikoinut upean kattauksen kotimaisen musiikin tulevia huippunimiä esiintymään Långvikissa talven ja kevään ajan. Tervetuloa siis nauttimaan elävästä musiikista perjantai- ja lauantai-iltaisin! Livekeikat ovat ravintolamme ja hotellimme asiakkaille maksuttomia.

Tutustu kevätkauden ohjelmaan ja varaa pöytä ja majoitus hyvissä ajoin! Tutustu myös perjantai-iltojen Långvik Living Room-ohjelmaan sekä viikonloppujen Långweekend-tarjontaan. Radio Kylpy on kesätauolla, mutta livekeikat jatkuvat vielä kesäkuun loppuun saakka!

varaa huone

varaa pöytä

TALVEN & KEVÄÄN OHJELMA

Kotimaisen indie-musiikin nousevat tähdet perjantai- ja lauantai-iltaisin Långvikin ravintolassa, pe klo 21.30, la klo 22 alkaen!

EMMY JUNE // 3.-10.2 & 17.-25.2.
Helmikuun artisti, laulaja-lauluntekijä Emmy June tarjoilee elämänmakuisia lauluja maailmanlopuista ja uusista aluista. Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota popmusiikin eri aikakausista ja kumartaa vahvasti singer-songwriter-perinteeseen. Aiemmin roots- ja soulmusiikkia tehnyt Emmy June julkaisee debyyttialbuminsa The Spring 10.2.2023. Hänen kevätkiertueensa käynnistyy Långvikista.

SAARISALO // 11.2. & 2.6.-30.6.
Saarisalo on pop-rockia ristiriidoilla ja tunteet läpileikkaavilla oivalluksilla. Saarisalo on soinut ahkerasti muun muassa Ylen ja Yle1 musiikkiohjelmissa, Radio Helsingillä sekä Savon Aaltojen taajuuksilla. Yhtyeen singlet ovat löytäneet tiensä myös Spotifyn viraaleille listoille.

KANERVA // 3.-11.3.
Laulaja-lauluntekijä Kanerva on omaääninen nimi kotimaisella musiikkikentällä. Käsikirjoittajataustainen Kanerva kirjoittaa lauluja yllättävistä kuvakulmista, tekee pienestä suurta ja kuvaa tarkasti ihmiselämän ristiriitoja. Kanervan kaksi albumia Paritanssi (2018) sekä Kuinka aika pysäytetään (2019) saivat kriitikoiden ylistyksen. Kolmas albumi Perijät julkaistiin alkuvuodesta 2022.

ALLUMELANKOLIA // 17.-25.3.
Allumelankolia eli Aleksi Sara-Aho on helsinkiläinen lähiöromantikko, lauluntekijä ja haaveilija. Musiikkia voisi kuvailla laulunkirjoittaja-popiksi, jossa melankolian värit yhdistyvät tuoreeseen sointiin. Allumelankolian debyyttilevy ’Harmaa Manifesti’ julkaistaan 17.3.2023, jolloin on myös hänen ensiesiintymisensä Långvikissa.

ALEK HILLS // 31.3.-29.4.
Alek Hills on helsinkiläinen, Los Angelesissa musiikkia opiskellut popartisti. Alek Hillsin laulukieli on englanti, sillä se on muodostunut hänen elämänsä aikana tunneilmaisukieleksi. ”Opiskeluvuodet Los Angelesissa jättivät pysyvän vaikutuksen minuun, ja tänäkin päivänä musiikkini inspiroituu eniten amerikkalaisesta pop-kulttuurista, 80-luvusta, ja Kaliforniasta.”

KATRI O // 5.-27.5.
Katri O on vahva ja intensiivisen omaääninen laulaja-lauluntekijä ja looper-artisti, jonka musiikissa 90-luvun grunge sekoittuu pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja-lauluntekijä -musiikkiin. Rohkean luovat sävellykset ovat kokeellisuudessaan rikkaita. Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on yllättävä, hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos.

~ ~ ~

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.