Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

I TRULY NEED A CUP OF COFFEE

KOE TÄYDELLINEN KAHVINAUTINTO PALAVERIN OHESSA LÅNGVIKIN COFFEE LOUNGESSA!

Kolmannen kerroksen Piazzalta löytyy tunnelmallinen Coffee Lounge by Nespresso -kahvilatila. Coffee Lounge by Nespresso on ihanteellinen paikka kokouspäivän pienille tauoille ja satunnaiseen seurusteluun. Tutustu tilaan virtuaaliesittelyssä.

Laadukas kahvi on onnistuneen kokouksen edellytys. Bain&Co:n tekemän tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä työntekijästä pitää päivittäistä kahvitaukoa erittäin tärkeänä. Hyvän kahvin ympärillä syntyy loistavia ideoita! Nespressolla on vuosien kokemus erilaisten kahviystävien toiveiden täyttämisestä – intensiivisisten espressojen nautiskelijoista aina suurten kahvikupillisten ystäviin.

Nyt sinulla on mahdollisuus lisätä kokouspakettiin Nespresson laadukas kahvi*, jolloin kokoukseen osallistujat voivat nauttia päivän mittaan niin barista-tasoista lattea tai cappuccinoa kuin espressoa ja kahvia.

* ”Nespresson kahvi on mailman laadukkainta. Kelpuutamme vain 1-2% koko maailman kahvisadon parhaimmistosta. Nespresso-kahvin viljelyksessä kunnioitetaan parhaalla mahdollisella tavalla luontoa ja kahvinviljelijöiden elin- ja viljelyolosuhteita. Osatamme kahvipavut suoraan 63 000 pienviljelijältä. Kahvikapselit ovat 100% kierrätettävissä kahvipuruineen pienmetallijakeessa.”, kertoo Nespresso Business Solutionsin toimitusjohtaja Minttu Väisänen.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!