Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

I TRULY NEED A CUP OF COFFEE

KOE TÄYDELLINEN KAHVINAUTINTO PALAVERIN OHESSA LÅNGVIKIN COFFEE LOUNGESSA!

Kolmannen kerroksen Piazzalta löytyy tunnelmallinen Coffee Lounge by Nespresso -kahvilatila. Coffee Lounge by Nespresso on ihanteellinen paikka kokouspäivän pienille tauoille ja satunnaiseen seurusteluun.

Laadukas kahvi on onnistuneen kokouksen edellytys. Bain&Co:n tekemän tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä työntekijästä pitää päivittäistä kahvitaukoa erittäin tärkeänä. Hyvän kahvin ympärillä syntyy loistavia ideoita! Nespressolla on vuosien kokemus erilaisten kahviystävien toiveiden täyttämisestä – intensiivisisten espressojen nautiskelijoista aina suurten kahvikupillisten ystäviin.

Nyt sinulla on mahdollisuus lisätä kokouspakettiin Nespresson laadukas kahvi*, jolloin kokoukseen osallistujat voivat nauttia päivän mittaan niin barista-tasoista lattea tai cappuccinoa kuin espressoa ja kahvia.

TARJOUKSENA KOKO PÄIVÄN NESPRESSO-KAHVIT ETUKÄTEEN TILATTUNA 3,80€ /HLÖ TAI PAIKANPÄÄLLÄ HINTAAN 4,50€ /HLÖ (NORM. 5,50€).
Käytössänne Coffee Lounge by Nespresson -kahvitila, jossa tarjolla valikoima erikoiskahveja kokouspäivän ajan klo 8.00 – 16.00 itsepalveluna.

* ”Nespresson kahvi on mailman laadukkainta. Kelpuutamme vain 1-2% koko maailman kahvisadon parhaimmistosta. Nespresso-kahvin viljelyksessä kunnioitetaan parhaalla mahdollisella tavalla luontoa ja kahvinviljelijöiden elin- ja viljelyolosuhteita. Osatamme kahvipavut suoraan 63 000 pienviljelijältä. Kahvikapselit ovat 100% kierrätettävissä kahvipuruineen pienmetallijakeessa.”, kertoo Nespresso Business Solutionsin toimitusjohtaja Minttu Väisänen.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun