Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å WATER

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli on luopunut muovipullotetusta vedestä. Långvik tarjoaa kokouksien yhteyteen ympäristöystävällisemmän ja suodatetun  Å Water-kokousvesikonseptin muovipullojen ja -mukien tilalle.  Myös hotellihuoneiden minibaarin muovipullotettu kivennäisvesi on korvattu. Långvik haluaa vihreällä ja ympäristöystävällisemmällä toiminnalla vähentää muovijätettä ja kannustaa tietoisempaan veden kulutukseen.

Å Water on saatavilla kokoustilassa ja lounaalla – kuplilla ja ilman. Vettä saa myös laseittain tai omaan juomapulloon täytettäväksi itsepalvelupisteissä Långvikin 2. ja 3. kerroksen ravintolatiloissa.

Långvikissa nautit suodatettua, raikkaampaa ja myös maultaan parempaa juomavettä kun siitä on poistettu pienimmätkin epäpuhtaudet kuten mahdolliset kloori- ja metallijäämät. Å Water on ympäristöystävällinen tapa nauttia vettä ilman muovipulloja. Tällöin ei synny päästöjä tai hävikkiä. Långvikissa vältämme pelkästään kokouksien yhteydessä 10 000 muovista vesipulloa päättymästä jätteeksi per vuosi.

Varaa vihreämpi kokous jo tänään!

Lue lisää vastuullisuustoimenpiteistämme.

Ota yhteyttä