Olemme avoinna torstaista sunnuntaihin 7.3. asti, jonka jälkeen suljemme toistaiseksi 1.4.2021 saakka. Kontaktoimme kaikki sulun ajalle varauksen tehneet puhelimitse varausjärjestyksessä. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIK TERRACE

Vietä unohtumattomat juhlat Långvikin terassilla. Huikean kokoinen avoterassi tarjoaa näkymän Långvikin lahdelle. Merinäköalasta nauttiessasi terassin keittiö tarjoilee virkistäviä juomia tai grilliherkkuja. Vietät sitten hääjuhlallisuuksia tai nautit lämpimästä kesäillasta, Långvikin terassi tarjoaa siihen ainutlaatuiset puitteet.

Sään suosiessa puolikas terassi toimii kohtaamispaikkana yrityksille ja juhlatilana yksityisille tilaisuuksille aina merkkipäivien juhlistamisesta hääseremoniaan.

Koko terassin kattavan tapahtuman järjestäminen on myös mahdollista. Tähän meillä on tarjota yhteistyökumppaneita ja tapahtumajärjestäjiä, joiden kanssa voit suunnitella juuri sinun tilaisuuteesi soveltuvan kokonaisuuden.

TECHNICAL SPECS:

Puolikas  Terrace

  • Max 100 hlöä
  • Pinta-ala 241m2
  • Terassi kalusteet

Tilavuokra 500€.

Koko Terrace

  • Max 250 hlöä
  • Pinta-ala 483m2

Tilavuokra 4000€. Koko terassin kattavissa tapahtumissa suositellaan tilaisuuden järjestämistä yhteistyössä tapahtumajärjestäjän kanssa. Avoterassin haasteet ja säävaraus on otettava huomioon tilaisuuden suunnittelussa.