Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIK TERRACE

Vietä unohtumattomat juhlat Långvikin terassilla. Huikean kokoinen avoterassi tarjoaa näkymän Långvikin lahdelle. Merinäköalasta nauttiessasi terassin keittiö tarjoilee virkistäviä juomia tai grilliherkkuja. Vietät sitten hääjuhlallisuuksia tai nautit lämpimästä kesäillasta, Långvikin terassi tarjoaa siihen ainutlaatuiset puitteet.

Sään suosiessa puolikas terassi toimii kohtaamispaikkana yrityksille ja juhlatilana yksityisille tilaisuuksille aina merkkipäivien juhlistamisesta hääseremoniaan.

Koko terassin kattavan tapahtuman järjestäminen on myös mahdollista. Tähän meillä on tarjota yhteistyökumppaneita ja tapahtumajärjestäjiä, joiden kanssa voit suunnitella juuri sinun tilaisuuteesi soveltuvan kokonaisuuden.

TECHNICAL SPECS:

Puolikas  Terrace

  • Max 100 hlöä
  • Pinta-ala 241m2
  • Terassi kalusteet

Tilavuokra 500€.

Koko Terrace

  • Max 250 hlöä
  • Pinta-ala 483m2

Tilavuokra 4000€. Koko terassin kattavissa tapahtumissa suositellaan tilaisuuden järjestämistä yhteistyössä tapahtumajärjestäjän kanssa. Avoterassin haasteet ja säävaraus on otettava huomioon tilaisuuden suunnittelussa.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä