Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS

Mikään ei korvaa kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista. Joskus kuitenkin on tarve jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin, jotka kommunikoivat keskenään etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja loput etäyhteyksien päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa osallistujat voidaan jakaa turvallisen toimintamallimme mukaisesti yli 20 kokoustilaan, ja he voivat osallistua samaan tapahtumaan jonkin ohjelmistoalustan avulla. Å Way -hybridipaketti on tie tilaisuuteen, jossa kohtaatte, juhlitte tai päätätte yhdessä – etänä ja paikan päällä.

Katso video

Hybriditapaaminen onnistuu parhaiten, kun tekniikka ja puitteet ovat kunnossa.
Långvikin kokoustilojen kiinteä nettiyhteys, laadukas kamera- ja äänentoistolaitteisto sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin. Kameroissamme on puhujaa automaattisesti seuraava toiminto, ja mikrofonimme kattavat koko kokoustilan, jolloin kaikki voivat keskustella luontevasti ilman erillisiä mikkejä ja mikinvaihtoja.

Lisäksi voimme yhdistää kaksi suurta kokoustilaamme toisiinsa, jolloin ääni ja kuvayhteys toimii tilojen välillä ilman tietokonetta! Mahdolliset etäyhteyden päässä olevat osallistujat Långvikissa, toisessa kokoustilassa tai toisella paikkakunnalla, voidaan liittää mukaan verkkokokousalustan avulla.

Å WAY -HYBRIDIPAKETTI sis. laadukkaan hybridikokouksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna. Kokous järjestetään käytössänne olevalla verkkokokousalustalla. Lisätilauksesta tekninen tuki tilaisuuden ajaksi, lisäkamerat, lisämikit ja lisätilat.

HYBRIDITEKNIIKKA

  • Hybridikokoustekniikka pieniin ja keskisuuriin tiloihin 200€ /päivä
  • Hybridikokoustekniikka suuriin tiloihin 400€/tila/päivä
  • Hybridikokoustekniikka ja kahden suuren tilan yhdistelmä, jossa tilat on yhdistetty teknisesti toisiinsa 800€ /päivä

Å WAY EVENTS sis. hybridipaketin lisäksi Deal Room Events -sovelluksen, joka on todellinen supertyökalu suurten tapahtumien järjestämiseen. Deal Room mahdollistaa mm. monta rinnakkaistapahtumaa, usean puhujan striimauksen, nauhoitetut webinaarit ja livestriimaukset sekä paneelikeskustelut. Sovelluksen avulla voitte aloittaa yhteydenpidon ja verkostoitumisen jo hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tutustumistarjous: Deal Room Events alk. 500€ /tapahtuma (norm. alk. 1000€).

YRITYSMYYNTI