Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å PARTY -YRITYSJUHLAT

Pikkujoulut ja muut yritys- ja vuosijuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden yhteiseen irtiottoon työarjesta. Långvikin kokous- ja kylpylähotellin mahtavat ja tyylikkäät puitteet, tunnelmallinen merenrantasijainti luonnon keskellä sekä herkullinen ruoka luovat pohjan juhlatunnelmalle, jonka kruunaavat hyväntuuliset juhlavieraat. Tutustu turvallisen tapahtuman toimintamalliimme.

VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ
Luonnon keskellä sijaitseva hotellimme tarjoaa tunnelmallisen miljöön jouluiseen yhdessäoloon ja juhlintaan. Yritysjuhlapakettiimme sisältyy laadukas ja monipuolinen illallisbuffet alku-, pää- ja jälkiruokineen. Yli 30 hengen ryhmille tarjoamme kuljetuksen pääkaupunkiseudulla.

Å PARTY -JUHLAPAKETTI ALK. 59€/HLÖ.
Järjestä juuri yrityksesi näköinen juhla, johon voit lisäveloituksella sisällyttää myös esiintyjiä, yhteisiä aktiviteetteja tai vaikka kylpyläillan allasosastomme poreissa. Hotellissamme on tarjolla myös majoitusmahdollisuus tyylikkäissä huoneissa.

JÄRJESTÄ HYBRIDIJUHLAT!
Lisää juhlapakettiin Å WAY -hybridipaketti. Voitte juhlia paikan päällä pienemmissä ryhmissä ja osa vieraista voi osallistua yrityksenne muista toimipisteistä tai vaikka kotoa käsin. Pääsette nauttimaan yhdessä yhteisestä juhlaohjelmasta live-esiintyjineen etäyhteyden avulla.  Suuriin tapahtumiin suosittelemme Å WAY Events -pakettia, johon sisältyy lisäksi Deal Room Events -sovellus. Deal Room mahdollistaa mm. verkostoitumisen jo ennen tapahtumaa, monta rinnakkaistapahtumaa, usean esiintyjän striimauksen, nauhoitetut webinaarit ja livestriimaukset. Tutustu Långvikin hybridikokouksiin!

VARAA VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä