Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å PARTY -YRITYSJUHLAT

Pikkujoulut ja muut yritys- ja vuosijuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden yhteiseen irtiottoon työarjesta. Långvikin kokous- ja kylpylähotellin tyylikkäät puitteet, tunnelmallinen merenrantasijainti luonnon keskellä sekä herkullinen ruoka luovat pohjan juhlatunnelmalle, jonka kruunaavat hyväntuuliset juhlavieraat.

VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ
Luonnon keskellä sijaitseva hotellimme tarjoaa tunnelmallisen miljöön yhdessäoloon ja juhlintaan. Järjestä juuri yrityksesi näköinen juhla, johon voit lisäveloituksella sisällyttää myös esiintyjiä, yhteisiä aktiviteetteja tai vaikka kylpyläillan allasosastomme poreissa. Hotellissamme on tarjolla myös majoitusmahdollisuus tyylikkäissä huoneissa.

Å PARTY -JUHLAPAKETTI ALK. 59€/HLÖ.
Yritysjuhlapakettiimme sisältyy laadukas ja monipuolinen illallisbuffet alku-, pää- ja jälkiruokineen kauniissa tiloissamme sekä iloinen palvelu. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Yli 30 hengen ryhmille tarjoamme kuljetuksen pääkaupunkiseudulla.

VARAA VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

Tapahtumien järjestäminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa sekä valmiit toimintamallit juhlia turvallisesti. Tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme.

JÄRJESTÄ HYBRIDIJUHLAT!
Lisää juhlapakettiin Å WAY -hybridipaketti. Voitte juhlia paikan päällä pienemmissä ryhmissä ja osa vieraista voi osallistua yrityksenne muista toimipisteistä tai vaikka kotoa käsin. Pääsette nauttimaan yhdessä yhteisestä juhlaohjelmasta live-esiintyjineen etäyhteyden avulla.  Suuriin tapahtumiin suosittelemme Å WAY Events -pakettia. Tutustu Långvikin hybridipaketteihin!