Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å PARTY -YRITYSJUHLAT

Pikkujoulut ja muut yritys- ja vuosijuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden yhteiseen irtiottoon työarjesta. Långvikin kokous- ja kylpylähotellin tyylikkäät puitteet, tunnelmallinen merenrantasijainti luonnon keskellä sekä herkullinen ruoka luovat pohjan juhlatunnelmalle, jonka kruunaavat hyväntuuliset juhlavieraat.

VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ
Luonnon keskellä sijaitseva hotellimme tarjoaa tunnelmallisen miljöön yhdessäoloon ja juhlintaan. Järjestä juuri yrityksesi näköinen juhla, johon voit lisäveloituksella sisällyttää myös esiintyjiä, yhteisiä aktiviteetteja tai vaikka kylpyläillan allasosastomme poreissa. Hotellissamme on tarjolla myös majoitusmahdollisuus tyylikkäissä huoneissa.

***

Å PARTY PIKKUJOULUT
Tyylikäs illallinen, rentoa ohjelmaa ja parhaat jatkot! Meiltä löydät koko paketin saman katon alta. Tutustu illallis- ja ohjelmavaihtoehtoihin esitteestä, ja kysy myyjiltämme lisää. Järjestä yrityksesi näköinen pikkujoulu. Lataa pikkujouluesite tästä.

***

Å PARTY JUHLAPAKETTI ALK. 59€/HLÖ.
Yritysjuhlapakettiimme sisältyy laadukas ja monipuolinen illallisbuffet alku-, pää- ja jälkiruokineen kauniissa tiloissamme sekä iloinen palvelu. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Yli 30 hengen ryhmille tarjoamme veloituksetta kuljetuksen pääkaupunkiseudulla.

VARAA VUODEN HAUSKIN TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

YRITYSMYYNTI

~ ~ ~

Tapahtumien järjestäminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa sekä valmiit toimintamallit juhlia turvallisesti. Tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun