Lämpimästi tervetuloa Långvikiin! Lisätietoa tämänhetkisten rajoitusten vaikutuksista palveluihimme, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å PARTY -YRITYSJUHLAT

Pikkujoulut ja muut yritys- ja vuosijuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden yhteiseen irtiottoon työarjesta. Långvikin kokous- ja kylpylähotellin tyylikkäät puitteet, tunnelmallinen merenrantasijainti luonnon keskellä sekä herkullinen ruoka luovat pohjan juhlatunnelmalle, jonka kruunaavat hyväntuuliset juhlavieraat.

Vuoden hauskin työpäivä
Luonnon keskellä sijaitseva hotellimme tarjoaa tunnelmallisen miljöön yhdessäoloon ja juhlintaan. Järjestä juuri yrityksesi näköinen juhla, johon voit lisäveloituksella sisällyttää myös esiintyjiä, yhteisiä aktiviteetteja tai vaikka kylpyläillan allasosastomme poreissa. Hotellissamme on tarjolla myös majoitusmahdollisuus tyylikkäissä huoneissa.

***

Å PARTY JUHLAPAKETTI ALK. 54€/HLÖ.

Yritysjuhlapakettiimme sisältyy laadukas ja monipuolinen illallisbuffet alku-, pää- ja jälkiruokineen kauniissa tiloissamme sekä iloinen palvelu. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys.

***

Varaa vuoden hauskin työpäivä jo tänään!

YRITYSMYYNTI

Tapahtumien järjestäminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa sekä valmiit toimintamallit juhlia turvallisesti. Tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme.