Tervetuloa Långvikiin! Varauduthan esittämään koronapassin, tarkistamme sen viranomaismääräysten mukaisesti. Lisätietoa koronapassista, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

WE DON’T HATE MONDAYS

Riko rutiinit. Tee maanantaista se päivä, jonka tulokset tuntuvat vielä vuosienkin päästä ja varaa Långvikin maanantaikokous nyt!

MAANANTAITARJOUKSET KOKOUKSILLE 1.1.-30.4.2022:

  • Maanantaikokous 60€/hlö (norm. 74€)
  • Kahden päivän kokous ma-ti 104€/hlö (norm. 124€)
  • Majoitus ma-ti 120€/1hh (norm. 155€) ja 140€/2hh (norm. 175€)

Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas ja iltapäivätarjoilut sekä Å-Water kokousvesi. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Majoitukseen sisältyy maukas aamiainen ja pääsy wellness -kylpylään sekä liikuntakeskukseen.

Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia. Ei yhdistettävissä muihin varauksiin. Tarjoushinnat voimassa kokouksille maanantaisin 1.1.-30.4.2022.

Pyydä tarjous yritysmyynnistämme jo tänään!

YRITYSMYYNTI

Toimimme turvallisen toimintamallimme mukaisesti. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

~ ~ ~

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lue lisää Å WAY hybridikokouksesta jos haluat sisällyttää kokouspäivään myös etäosallistujia laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston avulla. Lue lisää!