Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

VIRKISTYSPÄIVÄ

Joskus hyvinvointi odottaa vain pienen askeleen päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa hyvä olo syntyy aktiivisuudesta, innostumisesta ja rentoutumisesta. Merellinen ympäristö, virkistävä luonto, laadukas ruoka sekä lukuisat aktiviteettimme tuovat työarkeen energiaa ja iloa. Varaa nyt TYHY-, TYKY- tai virkistyspäiväsi hyvän olon äärelle Långvikiin.

Vuoden odotetuin työpäivä
Rentouttava miljöö puhtaan luonnon keskellä tarjoaa täydelliset puitteet yhteiselle ja virkistävälle tiimipäivälle. Hyvä olo alkaa terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen voitte rauhoittua luontopolulla. Energiaa ja nautintoa tiimipäivään tuo tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas. Hyvin varustellulla kuntosalillamme saatte hien pintaan, ja wellness-kylpylämme altaissa ja saunoissa arjen kiireet unohtuvat.

Voitte räätälöidä juuri teille täydellisen virkistyspäivän, tässä yksi esimerkki sisällöstä:

VIRKISTYSPÄIVÄ ALK. 60€/HLÖ SISÄLTÄÄ:

  • Runsas hotelliaamiainen
  • Treenausta Fitness Centerissä
  • Rentoutumista kylpylämme altaissa ja saunoissa
  • Monipuolinen lounas, joka sisältää aina tuoreita salaatteja, alkukeiton, lämpimän pääruoan sekä kahvin tai teen

Min. 6 hlöä. Voitte lisämaksusta vaihtaa tai lisätä aktiviteetteja päiväänne – miltä kuulostaisi esimerkiksi tiimihenkeä nostattava Långvik Games, jännittävä pakopeli, rentouttava pökkelöjooga metsässä, jäänveiston tiimikisa tai ilta karaokea laulaen? Tutustu monipuoliseen aktiviteettien valikoimaamme.

Lisäksi voit varata herkullisen illallisen ja majoituksen, sillä ovathan hyvät unet hyvän olon perusta. Långvikin 96 hotellihuoneessa vieraat saavat nukahtaa Unikulman laadukkaisiin untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustettuihin vuoteisiin. Levänneenä ja virkeänä nautit enemmän myös muista palveluistamme. Voitte myös varata käyttöönne monipuoliset ja hyvin varustellut työ- ja kokoustilat.

YRITYSMYYNTI

~ ~ ~

Palautetta yritysasiakkaaltamme:
”Kiitos viimeisestä ja koko päivä meni todella hyvin! Kaikki olivat tyytyväisiä tarjoiluihin ja rentoutusharjoitukseen. Kokoustila oli juuri sopiva ja vettä löytyi riittävästi. Långvik on huikea paikka kokousten järjestämiseen ja hintakin on aika passeli 😊 Rentoutuksen jälkeen oli ihana käydä kylpylässä ja saunassa. Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä ja taitaa olla niin, että yksi tyhypäivä on jo suunnitteilla Långvikiin kokemuksen innoittamana. Nähdään taas!”