Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å TEAM -VIRKISTYSPÄIVÄ

Joskus hyvinvointi odottaa vain pienen askeleen päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa hyvä olo syntyy aktiivisuudesta, innostumisesta ja rentoutumisesta. Merimaisema, virkistävä luonto, laadukas ruoka sekä lukuisat hyvinvointiaktiviteettimme tuovat työarkeen energiaa ja iloa. Varaa nyt TYHY-, TYKY- tai virkistyspäiväsi hyvän olon äärelle Långvikiin.

Vuoden odotetuin työpäivä
Rentouttava miljöö puhtaan luonnon keskellä tarjoaa täydelliset puitteet yhteiselle ja virkistävälle tiimipäivälle. Hyvä olo alkaa terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen voitte rauhoittua luontopolulla. Energiaa ja nautintoa tiimipäivään tuo tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas. Valitkaa aktiviteeteista piristysruiske päivän ohjelmaanne, tai miksi ei täyttää koko päivä uusilla kokemuksilla? Tutustu monipuoliseen valikoimaan aktiviteetteja. Koko päivän ajan käytössänne ovat myös monipuoliset ja hyvin varustellut työ- ja kokoustilat.

Lisäksi voit varata majoituksen, sillä ovathan hyvät unet hyvän olon perusta. Långvikin 96 hotellihuoneessa vieraat saavat nukahtaa Unikulman laadukkaisiin untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustettuihin vuoteisiin. Levänneenä ja virkeänä nautit enemmän myös muista palveluistamme #tyhy #tyky #virkistyspäivä

Varaa vuoden odotetuin työpäivä!

YRITYSMYYNTI

~ ~ ~
Mediaplanetin Businessopas vinkkaa Långvikin vastuullisista virkistyspäivistä ja kokouksista: “Yhteistä säveltä etsimässä? – Tiimipäivä Långvikin merimaisemissa virkistää” Lue artikkeli.

Businessopas.fi

~ ~ ~

Kokoontuminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallisen toimintamallimme mukaista. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.