Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å TEAM -VIRKISTYSPÄIVÄ

Joskus hyvinvointi odottaa vain pienen askeleen päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa hyvä olo syntyy aktiivisuudesta, innostumisesta ja rentoutumisesta. Merimaisema, virkistävä luonto, laadukas ruoka sekä lukuisat hyvinvointiaktiviteettimme tuovat työarkeen energiaa ja iloa. Varaa nyt TYHY-, TYKY- tai virkistyspäiväsi hyvän olon äärelle Långvikiin.

Vuoden odotetuin työpäivä
Rentouttava miljöö puhtaan luonnon keskellä tarjoaa täydelliset puitteet yhteiselle ja virkistävälle tiimipäivälle. Hyvä olo alkaa terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen voitte rauhoittua luontopolulla. Energiaa ja nautintoa tiimipäivään tuo tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas. Valitkaa aktiviteeteista piristysruiske päivän ohjelmaanne, tai miksi ei täyttää koko päivä uusilla kokemuksilla? Tutustu monipuoliseen valikoimaan aktiviteetteja. Koko päivän ajan käytössänne ovat myös monipuoliset ja hyvin varustellut työ- ja kokoustilat.

Lisäksi voit varata majoituksen, sillä ovathan hyvät unet hyvän olon perusta. Långvikin 96 hotellihuoneessa vieraat saavat nukahtaa Unikulman laadukkaisiin untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustettuihin vuoteisiin. Levänneenä ja virkeänä nautit enemmän myös muista palveluistamme #tyhy #tyky #virkistyspäivä

Varaa vuoden odotetuin työpäivä! Voitte räätälöidä juuri teille täydellisen virkistyspäivän:

~ ~ ~

Å MEET KOKOUSPAKETTI 74€/HLÖ + VALITSEMANNE AKTIVITEETTI ALK. 16,40€/HLÖ
(Alkaen-hinta: Långvik Games 31-50 hlöä 820€, sis. alv 10%)

~ ~ ~

WORK & PLAY – KOKOUSTARJOUS 50€/HLÖ/PVÄ
Tule kokoustamaan, lähde virkistyneenä. Hulvattoman hyvä tarjouksemme sisältää kokoustilan, aamiaisen, lounaan, iltapäivätarjoilut sekä pääsyn liikuntakeskukseen ja kylpylään. Lue lisää…

YRITYSMYYNTI

~ ~ ~
Mediaplanetin Businessopas vinkkaa Långvikin vastuullisista virkistyspäivistä ja kokouksista: ”Yhteistä säveltä etsimässä? – Tiimipäivä Långvikin merimaisemissa virkistää” Lue artikkeli.

Businessopas.fi