Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å TEAM -VIRKISTYSPÄIVÄ

Joskus hyvinvointi odottaa vain pienen askeleen päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa hyvä olo syntyy aktiivisuudesta, innostumisesta ja rentoutumisesta. Merimaisema, virkistävä luonto, laadukas ruoka sekä lukuisat hyvinvointiaktiviteettimme tuovat työarkeen energiaa ja iloa.

VUODEN ODOTETUIN TYÖPÄIVÄ
Rentouttava merenrantamiljöö puhtaan luonnon keskellä tarjoaa täydelliset puitteet yhteiselle ja virkistävälle tiimipäivälle. Hyvä olo alkaa terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen voitte rauhoittua luontopoluilla tai hakea lisävauhtia alueen aktiviteeteista. Energiaa ja nautintoa tiimipäivään tuo tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas. Koko päivän ajan käytössänne ovat myös monipuoliset ja hyvin varustellut työ- ja kokoustilat. Lisäksi voitte valita yhden tunnin pituisen ohjatun ryhmäaktiviteetin:

Aktiivisen päivän päätteeksi on ihanaa rentoutua wellness-kylpylämme saunoissa ja altaissa tai nauttia takkasyvennyksen sekä ulkoilmaterassimme rauhasta. Pakettiin kuuluvat myös kylpypyyhkeet, ilmainen pysäköinti sekä langaton laajakaistayhteys.

Å TEAM -VIRKISTYSPÄIVÄPAKETTI 75€ /HLÖ
Lisäksi voit varata majoituksen lisähintaan, sillä ovathan hyvät unet hyvän olon perusta. Långvikin 96 pohjoismaiseen tyyliin sisustetussa hotellihuoneessa vieraat saavat nukahtaa Unikulman laadukkaisiin untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustettuihin vuoteisiin. Levänneenä ja virkeänä nautit enemmän myös muista palveluistamme #tyhy #tyky #virkistyspäivä 

VARAA VUODEN ODOTETUIN TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä