Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å TEAM -VIRKISTYSPÄIVÄ

Joskus hyvinvointi odottaa vain pienen askeleen päässä. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa hyvä olo syntyy aktiivisuudesta, innostumisesta ja rentoutumisesta. Merimaisema, virkistävä luonto, laadukas ruoka sekä lukuisat hyvinvointiaktiviteettimme tuovat työarkeen energiaa ja iloa.

VUODEN ODOTETUIN TYÖPÄIVÄ
Rentouttava miljöö puhtaan luonnon keskellä tarjoaa täydelliset puitteet yhteiselle ja virkistävälle tiimipäivälle. Hyvä olo alkaa terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen voitte rauhoittua luontopoluilla tai hakea lisävauhtia alueen aktiviteeteista. Energiaa ja nautintoa tiimipäivään tuo tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas. Koko päivän ajan käytössänne ovat myös monipuoliset ja hyvin varustellut työ- ja kokoustilat. Lisäksi voitte valita yhden tunnin pituisen ohjatun ryhmäaktiviteetin:

Aktiivisen päivän päätteeksi on ihanaa rentoutua wellness-kylpylämme saunoissa ja altaissa tai nauttia takkasyvennyksen sekä ulkoilmaterassimme rauhasta. Pakettiin kuuluvat myös kylpypyyhkeet, ilmainen pysäköinti sekä langaton laajakaistayhteys.

Lisäksi voit varata majoituksen, sillä ovathan hyvät unet hyvän olon perusta. Långvikin 96 hotellihuoneessa vieraat saavat nukahtaa Unikulman laadukkaisiin untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustettuihin vuoteisiin. Levänneenä ja virkeänä nautit enemmän myös muista palveluistamme #tyhy #tyky #virkistyspäivä 

VARAA VUODEN ODOTETUIN TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

~ ~ ~

Kokoontuminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallisen toimintamallimme mukaista. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.