Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Vastuulliset yritystilaisuudet

Kokoukset, virkistyspäivät ja juhlat kollegoiden kesken ovat tärkeitä hetkiä yrityksille. Järjestämäsi tilaisuus sujuu entistä ympäristövastuullisemmin, kun valitset Långvikin ilmastopaketin yritystapahtumasi yhteyteen. Pienikin askel vie kohti parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Varaa Långvikin kaunis merellinen kokoustila – vain puoli tuntia Helsingistä.

Ensisijaisesti pyrimme vähentämään päästöjä, ja mitä emme voi kokonaan poistaa, kompensoimme.

Jokainen meillä järjestetty kokous tai tapahtuma voi nyt olla vastuullinen, sillä kokoamamme ilmastopaketin voi liittää kaikkiin yrityksille tarjoamiimme tilaisuuksiin.

ILMASTOPAKETIN HINTA 1€/HLÖ SISÄLTÄÄ:

  • Kokoustilan käytön ilmastopäästöjen kompensoinnin
  • Aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilun ilmastopäästöjen kompensoinnin
  • Lisäksi kokouspakettimme sisältävät aina Å Water muovipullottoman kokousveden ja sähköautojen latausmahdollisuuden.

LISÄMAKSUSTA VOITTE VALITA:

Kasvisruokaillallinen
Voitte valita joko kolmen ruokalajin illallisen tai nauttia pidemmän kaavan mukaan viiden ruokalajin maistelumenun, joka on kulinaristinen makumatka ja keittiömme taidonnäyte. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat. Myös illallinen voidaan kompensoida.

Yhteiskuljetuksen esim. Helsingin keskustasta, alk. 5€/hlö/suunta
Yhteiskuljetus on paitsi ympäristöystävällinen tapa liikkua, myös rento ja yhteishenkeä nostattava aloitus kokouspäivälle.

Kompensoidut yöpymiset
Haluaisitteko jäädä yöksi? Voimme kompensoida myös yöpymisen ilmastopäästöt.

Matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja
Kokouspäivän huipennukseksi tarjoamme myös erilaisia matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja – miltä kuulostaisi esimerkiksi pökkelöjooga metsässä, tiimihenkeä kehittävä Långvik Games tai hikeä pintaan nostattava fatbike-retki Kirkkonummen kauniissa merimaisemissa?

Keskustelua herättävän alustuspuheenvuoron yritysvastuullisuudesta
Alustuksessa käsitellään tulevia muutoksia lainsäädäntöön sekä inspiroidutaan yritysten erilaisista mahdollisuuksista osallistua ilmastotalkoisiin ja kehittää ympäristövastuullisuuttaan. Alustuksen pitää Långvikin Hotel & Sustainability Manager Edla Niemi.

~~~

Ilmastopaketin hinta lisätään valitsemanne kokous- tai muun paketin päälle. Esimerkiksi kokouspaketti 74€/hlö + ilmastopaketti 1€/hlö, yhteensä 75€/hlö. Hinnat sisältävät ALV:n.

YRITYSMYYNTI

Toteutamme kompensoinnin yhteistyössä suomalaisen yrityksen Planet Loves Trees (Aritzon Oy) kanssa.
”Päästökompensaatio tapahtuu puiden istuttamisen avulla. Olemme kehittäneet ympäristöhankkeemme yhteistyössä paikallisten järjestöjen, koulujen ja viljelijöiden kanssa, heidän tarpeensa huomioiden. Hiilinielujen kasvattamisen lisäksi projektimme parantavat paikallisten elinoloja ja tukevat ilmastonmuutokseen sopeutumista niillä alueilla, joissa sen vaikutus on suurin.”
Lue lisää: planetlovestrees.com

Lue lisää Långvikin vastuullisuudesta.