Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

TOIVO TEKEE TULEVAISUUDELLE HYVÄÄ

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tukee Lastenklinikoiden Kummien toimintaa lahjoittamalla jokaisesta marras- ja joulukuulle 2019 myydystä kokouspaketista 2€/hlö Kummeille.

LASTENKLINIKOIDEN KUMMIT KIITTÄVÄT
TOIVO-kokouskampanja on Långvikin tapa tukea Lastenklinikoiden Kummeja yhdessä asiakkaiden kanssa jo kuudetta vuotta. Långvik on kerännyt yhdessä asiakkaiden kanssa vuosien varrella marras- ja joulukuun TOIVO-kokouspaketeilla yhteensä 12010€. Loppuvuoden TOIVO-kokoukset ovat todellakin vaikuttavia. Vuonna 2019 Toivo-kokouksen hyväntekeväisyyskohde on lasten mielenterveystyö. Kiitos yhteistyöstä edellisinä vuosina – olethan mukana taas tänä vuonna!

PÄIVÄKOKOUS 59€/hlö (norm. 69€/hlö)
KAHDEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI 99€/hlö (norm. 119€/hlö).

Långvikin kokouspaketti sisältää kokoustilan tekniikalla, monipuolisen aamiaisen, kehutun kokouslounaan ja herkulliset iltapäivätarjoilut Långvikin herkkutorilla. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Lahjoitus tehdään kaikista myydyistä kokouspaketeista.

MAJOITUS STANDARD -HUONEESSA: 1HH 125€ (norm. 155€) JA 2HH 145€ (norm. 175€)

Majoitukseen sisältyy korkeatasoinen buffet-aamiainen, WLAN veloituksetta, vapaa pääsy hyvin varustetulle kuntosalille ja wellness -kylpylään. Huoneessa kylpytakki ja tohvelit. Ilmainen pysäköinti.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN JA VARMISTA KOKOUSPÄIVÄSI PIAN!

Kokousasiakkaidemme lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua TOIVO-kampanjaan lahjoittamalla haluamasi summa digikeräykseen. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme osallistuisivat keräykseen ja auttaisivat lapsia, jotka kamppailevat mielenterveytensä kanssa. Klikkaa itsesi mukaan ja lahjoita nyt. #toivotekeehyvää