Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

TOIVO TEKEE TULEVAISUUDELLE HYVÄÄ

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tukee Lastenklinikoiden Kummien toimintaa lahjoittamalla jokaisesta marras- ja joulukuulle 2018 myydystä kokouspaketista 2€/hlö Kummeille.

LASTENKLINIKOIDEN KUMMIT KIITTÄVÄT
TOIVO-kokouskampanja on Långvikin tapa tukea Lastenklinikoiden Kummeja yhdessä asiakkaiden kanssa jo viidettä vuotta. Långvik on kerännyt yhdessä asiakkaiden kanssa vuosien varrella marras- ja joulukuun TOIVO-kokouspaketeilla yhteensä 7850€. Loppuvuoden TOIVO-kokoukset ovat todellakin vaikuttavia. Vuonna 2018 Toivo-kokouksen hyväntekeväisyyskohde on lasten mielenterveystyö. Kiitos yhteistyöstä edellisinä vuosina – olethan mukana taas tänä vuonna!

PÄIVÄKOKOUS 59€/hlö (norm. 69€/hlö)
KAHDEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI 99€/hlö (norm. 119€/hlö).

Långvikin kokouspaketti sisältää kokoustilan tekniikalla, monipuolisen aamiaisen, kehutun kokouslounaan ja herkulliset iltapäivätarjoilut Långvikin herkkutorilla. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Lahjoitus tehdään kaikista myydyistä kokouspaketeista.

MAJOITUS STANDARD -HUONEESSA: 1HH 125€ (norm. 155€) JA 2HH 145€ (norm. 175€).
Majoitukseen sisältyy korkeatasoinen buffet-aamiainen, WLAN veloituksetta, vapaa pääsy hyvin varustetulle kuntosalille ja wellness -kylpylään. Huoneessa kylpytakki ja tohvelit. Ilmainen pysäköinti.

KYSY TARJOUS JO TÄNÄÄN JA VARMISTA KOKOUSPÄIVÄSI PIAN!

Huomaathan, että sinulla on mahdollisuus myös osallistua TOIVO-kampanjaan lahjoittamalla haluamasi summa digikeräykseen. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme osallistuisivat keräykseen ja auttaisivat lapsia, jotka kamppailevat mielenterveytensä kanssa. Klikkaa mukaan ja lahjoita nyt.