Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

PIKKUJOULUT

Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin tullaan viihtymään yhdessä – herkullinen illallinen nautitaan pitkän kaavan mukaan, ja rennon kiireetön tunnelma jatkuu pikkutunneille saakka.

TEEMANA 70’S DISCO

ALL NIGHT LÅNG! Tanssi kuin Travolta, pukeudu kuin Liza Minelli, Bianca Jagger tai David Bowie! Irrottele peilipallon säihkeessä parhaiden 70-luvun biisien tahtiin. Kannustamme myös kaivamaan vintage-aarteet arkistoista tunnelmaa luomaan. All night lång-kemut ovat kunnianosoitus Långvikin upealle 70-luvun arkkitehtuurille.

Ilta alkaa herkullisella kolmen ruokalajin illallisella, jonka kruunaa menun mukaan suunniteltu viinipaketti. Vauhdikkaat jatkot juhlitaan omassa yökerhossamme Jake’sissa, josta löytyy tanssilattia peilipalloineen sekä alue seurusteluun. Musiikki on valikoitu teeman mukaan, ja halutessanne voitte yhdistää iltaan myös karaokea! Pikkujoulupakettiimme sisältyy lisäksi majoitus 2 hengen huoneissa, joten jatkoilta on lyhyt matka höyhensaarille.

ALL NIGHT LÅNG – JUHLAPAKETTI ALK. 170€/HLÖ SISÄLTÄÄ:

  • 3 ruokalajin illallinen ja viinipaketti (myös alkoholiton vaihtoehto)
  • jatkot Jake’s yökerhossa
  • majoitus 2hh

Majoitukseen sisältyy lisäksi herkullinen aamiainen sekä pääsy kuntosalille ja kylpylään. Voitte siis saapua jo hyvissä ajoin ottamaan hien pintaan ja rentoutumaan kylpylämme altaissa ja saunoissa! Min. 6 hlöä. Jake’s yökerho saatavilla ilman lisäkustannusta yksityiskäyttöön min. 50 hlön seurueille. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti, langaton laajakaistayhteys sekä Game Centerin monipuolinen valikoima seurapelejä.

Voitte myös räätälöidä sekä illallisen että muun ohjelman yrityksenne toiveiden mukaan. Yritysjuhlaesitteestämme löydätte hauskaa ohjelmaa jokaiseen makuun, lisäksi voimme järjestää juhlaanne esiintyjiä, esimerkiksi artisteja tai stand up-show’n. Voimme myös järjestää teille rennon yhteiskuljetuksen. Varaa hauskimmat yritysjuhlat:

YRITYSMYYNTI

Palautetta yritysasiakkaaltamme:
”Kokonaisuus oli erittäin toimiva ja Långvik viihtyisä ympäristö, joka mahdollisti meidän ryhmällemme erittäin hyvin strategiapäivän läpiviemisen päivällä ja toisaalta rentoutumisen ja irroittelun illalla kylpylän, dinnerin, aulabaarin ja pelialueen muodossa. Erityiskiitoksen ansaitsee henkilökunta, joka oli joustavaa ja ystävällistä ja huomioi myös viime hetkessä tehdyt aikataulun muutokset esim. illallisen suhteen ja toisaalta joustavuuden halutessamme jatkaa iltaa ravintolan ja aulabaarin sulkeutumisen aikaan. Kaikin puolin siis erittäin sujuva kokemus, joka toki oli tiedossa varausta tehdessä, kun olen vieraillut aiemmin useamman kerran yksityishenkilönä.”