Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

I TRULY NEED A CUP OF COFFEE

KOE TÄYDELLINEN KAHVINAUTINTO PALAVERIN OHESSA LÅNGVIKIN COFFEE LOUNGESSA!

TAMMI- JA HELMIKUUN AJAN COFFEE LOUNGE BY NESPRESSO TUOTTEESEEN SISÄLTYY MYÖS IHANIA IRTOKARKKEJA TARJOAVA CANDY BAR!

Avasimme kolmanteen kerrokseen Piazzalle tunnelmallisen Coffee Lounge by Nespresso -kahvilatilan. Coffee Lounge by Nespresso on ihanteellinen paikka kokouspäivän pienille tauoille ja satunnaiseen seurusteluun.

Laadukas kahvi on onnistuneen kokouksen edellytys. Bain&Co:n tekemän tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä työntekijästä pitää päivittäistä kahvitaukoa erittäin tärkeänä. Hyvän kahvin ympärillä syntyy loistavia ideoita! Nespressolla on vuosien kokemus erilaisten kahviystävien toiveiden täyttämisestä – intensiivisisten espressojen nautiskelijoista aina suurten kahvikupillisten ystäviin.

Nyt sinulla on mahdollisuus lisätä kokouspakettiin Nespresson laadukas kahvi*, jolloin kokoukseen osallistujat voivat nauttia päivän mittaan niin barista-tasoista lattea tai cappuccinoa kuin espressoa ja kahvia.

TARJOUKSENA KOKO PÄIVÄN NESPRESSO-KAHVIT ETUKÄTEEN TILATTUNA 5,00€ /HLÖ TAI PAIKANPÄÄLLÄ HINTAAN 5,50€ /HLÖ.
Käytössänne Coffee Lounge by Nespresson -kahvitila, jossa tarjolla valikoima erikoiskahveja kokouspäivän ajan klo 8.00 – 16.00 itsepalveluna.
2.1-28.2.2020 Nespresso kokoustuotteeseen sisältyy  Candy Bar – valikoima ihania irtokarkkeja.

* ”Nespresson kahvi on mailman laadukkainta. Kelpuutamme vain 1-2% koko maailman kahvisadon parhaimmistosta. Nespresso-kahvin viljelyksessä kunnioitetaan parhaalla mahdollisella tavalla luontoa ja kahvinviljelijöiden elin- ja viljelyolosuhteita. Osatamme kahvipavut suoraan 63 000 pienviljelijältä. Kahvikapselit ovat 100% kierrätettävissä kahvipuruineen pienmetallijakeessa.”, kertoo Nespresso Business Solutionsin toimitusjohtaja Minttu Väisänen.

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!