Lämpimästi tervetuloa Långvikiin! Lisätietoa tämänhetkisten rajoitusten vaikutuksista palveluihimme, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Meet -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Ammattitaitoinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka.

Vuoden paras työpäivä
Vuoden paras kokouspäivä käynnistyy maukkaalla ja monipuolisella aamiaisella. Valittavanasi on yli 20 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä iltapäivätarjoilut. Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä maukkaista illallis- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä ohjatulla tunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle.

***

Å MEET -KOKOUSPAKETTI 74€/HLÖ

Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas, iltapäivätarjoilut ja Å Water-kokousvesi. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys.

***

Varaa vuoden paras työpäivä!

YRITYSMYYNTI

Toimimme turvallisen toimintamallimme mukaisesti. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

~ ~ ~

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lue lisää Å WAY hybridikokouksesta jos haluat sisällyttää kokouspäivään myös etäosallistujia laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston avulla. Lue lisää!