Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Meet -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Iloinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka.

VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ
Vuoden paras työpäivä käynnistyy maukkaalla ja monipuolisella aamiaisella. Valittavanasi on 27 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä herkkutorin iltapäivätarjoilut. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI 69€/HLÖ
Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas ja iltapäivätarjoilut. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä fine dining- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä valmennustunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin.

VARAA VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

Kokoustaminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lisää kokoukseen hybridipaketti, joka sisältää laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna kokoustilaan. Lue lisää!