Uudistamme huoneita, ja olemme väliaikaisesti suljettu. Avaamme entistä ehompana 20.2.2021 klo 15.00. Tarkista ajankohtaiset aukioloaikamme ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å DAY-KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Day -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Iloinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka.

VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ
Vuoden paras työpäivä käynnistyy maukkaalla ja monipuolisella aamiaisella. Valittavanasi on 27 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä herkkutorin iltapäivätarjoilut. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle.

Å DAY -KOKOUSPAKETTI 69€/HLÖ
Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas ja iltapäivätarjoilut. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä fine dining- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä valmennustunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin.

VARAA VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

Kokoustaminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lisää kokoukseen hybridipaketti, joka sisältää laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna kokoustilaan. Lue lisää!

Ikimuistoiset häät Långvikissa. Hyödynnä lisäetu!

Hääjuhlan 8.1.-28.2.2021 varanneet parit saavat lisäetuna veloituksetta romanttisen hääyöpaketin hääjuhlansa yhteydessä (norm. 299€). Paketti sisältää hääyön sviitissä, aamiaisen sekä onnittelutervehdyksen herkkuineen.

Tutustu kampanjaan!