Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Ammattitaitoinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Valittavanasi on yli 20 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen kokouspäivän ruoka.

KOKOUSPÄIVÄ 74€/HLÖ SISÄLTÄÄ:

  • Kokouspäiväänne sopiva kokoustila klo 8-17
  • Aamiainen, kokouslounas, iltapäivätarjoilut ja Å Water-kokousvesi
  • Maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys

Jokainen meillä järjestetty kokous tai tilaisuus voi nyt olla ympäristövastuullinen, sillä kokoamamme ilmastopaketin voi liittää kaikkiin yrityksille tarjoamiimme tilaisuuksiin. 

Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä maukkaista illallis- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä ohjatulla tunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Tarjolla on laaja valikoima tiimihenkeä nostattavia aktiviteetteja. Haluaisitko tutustua Långvikin virkistyspäiväpakettiin?

Pyydä tarjous yritysmyynnistämme jo tänään, ja varaa vuoden paras työpäivä!

YRITYSMYYNTI 

Å WAY -hybridikokouspaketin avulla sisällytät kokouspäiväänne myös etäosallistujia laadukkaan etäyhteys-laitteistomme avulla.

Palautetta yritysasiakkaaltamme:
”Kiitos loistavista järjestelyistä Långvikissa. Meillä kokoustamiset sujuivat oikein hyvin. Palvelu oli ravintoloissa erinomaista ja ammattitaitoista. Tulemme varmasti keväällä uudestaan kokoustamaan teille. Lounasta kollegat kehuivat myös oikein kovasti ja itse tykkäsin kahvilatorista, mistä sai valita itse herkkuja oman maun mukaan. Hotellihuoneet olivat myös siistit ja mukavat. Uima-allasosastolla palvelu sujui nopeasti, kun tilasimme drinkkejä altaalle. Kiitos vielä kaikista järjestelyistä!”