Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Meet -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Ammattitaitoinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka.

VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ
Vuoden paras kokouspäivä käynnistyy maukkaalla ja monipuolisella aamiaisella. Valittavanasi on yli 20 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä iltapäivätarjoilut. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI 69€/HLÖ
Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas ja iltapäivätarjoilut. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys. Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä fine dining- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä ohjatulla tunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin.

Varaa vuoden paras työpäivä!

YRITYSMYYNTI

Toimimme turvallisen toimintamallimme mukaisesti. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

~ ~ ~

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lue lisää Å WAY hybridikokouksesta jos haluat sisällyttää kokouspäivään myös etäosallistujia laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston avulla. Lue lisää!

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun