Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan, ja Långvikin hotellioperaattorin toiminta jatkuu normaalisti. Lisätietoa täältä.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å MEET -KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Meet -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen. Ammattitaitoinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka.

Vuoden paras työpäivä
Vuoden paras kokouspäivä käynnistyy maukkaalla ja monipuolisella aamiaisella. Valittavanasi on yli 20 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä iltapäivätarjoilut. Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä maukkaista illallis- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä ohjatulla tunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle.

Haluaisitteko kokoustaa kestävämmin? Tutustu ilmastoystävälliseen Å Climate -kokouspakettiimme täällä.

***

ALKUVIIKON KOKOUSTARJOUS

Hyödynnä huikeat tarjoukset varaamalla kokouksesi alkuviikkoon! Tarjous koskee kaikkia vuoden 2022 aikana järjestettäviä tilaisuuksia.

  • 1 päivän Å Meet kokouspaketti ma-ke 50€/hlö (norm. 74€)
  • 2 päivän Å Meet kokouspaketti ma-ke 99€/hlö (norm. 124€)
  • Majoitus ma-ke 120€/1hh/yö, 140€/2hh/yö (norm. 155€ / 175€)

Huom! Tarjous koskee vain uusia varauksia. Majoitus sisältää herkullisen aamiaisen sekä sisäänpääsyn Fitness Centeriin ja wellness-kylpylään.

***

Å MEET -KOKOUSPAKETTI 74€/HLÖ

Pakettiin sisältyy kokoustila, aamiainen, kokouslounas, iltapäivätarjoilut ja Å Water-kokousvesi. Käytössänne on myös maksuton pysäköinti ja langaton laajakaistayhteys.

Pyydä tarjous yritysmyynnistämme jo tänään ja varaa vuoden paras työpäivä!

***

YRITYSMYYNTI

~ ~ ~

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lue lisää Å WAY hybridikokouksesta jos haluat sisällyttää kokouspäivään myös etäosallistujia laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston avulla. Lue lisää!