Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å DAY-KOKOUSPAKETTI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellin Å Day -kokouspaketti on täynnä energiaa ja yhteistä innostumista. Rauhallisessa merenrantamiljöössä hyvinvointi ulottuu yksilöistä yritykseen, ja rentouttava luonto huokuu hyvää oloa. Iloinen palvelu, vastuulliset toimintatapamme sekä inspiroiva ilmapiiri tuovat piristystä pitkälle työarkeen. Kokonaisuuden kruunaa parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ
Meistä jokainen on parhaimmillaan silloin, kun mieli ja keho voivat hyvin. Siksi me Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa teemme kaikkemme, että voimme tarjota vieraillemme kokouspäivän täydeltä hyvinvointia. Vuoden paras työpäivä käynnistyy maukkaalla, terveellisellä ja monipuolisella aamiaisella. Meren äärellä ja puhtaan luonnon keskellä arjen ajatukset saavat uudenlaista raikkautta. Valittavanasi on 27 hyvin varusteltua työ- ja kokoustilaa eri tarpeisiin. Lisäpuhtia päivään tuovat korkealaatuinen kokouslounas sekä herkkutorin iltapäivätarjoilut. Långvikissa käytössäsi on myös maksuton pysäköinti, langaton laajakaistayhteys sekä suuri valikoima aktiviteetteja, jotka saavat luovuuden liikkeelle. Voitte hakea yhdessä lisävauhtia esim. ulkoillen kauniissa luonnossa vaikkapa pienen aivoriihen muodossa.

Å DAY -KOKOUSPAKETTI 69€/HLÖ
Lisämaksusta voitte nauttia yhdessä fine dining- ja viinielämyksistä, treenata Fitness Centerissä tai yhteisellä valmennustunnilla, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS
Lisää kokoukseen hybridipaketti, joka sisältää laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna kokoustilaan. Suuriin tapahtumiin suosittelemme Å WAY Events -pakettia, johon sisältyy lisäksi Deal Room Events -sovellus. Deal Room mahdollistaa mm. monta rinnakkaistapahtumaa, usean puhujan striimauksen, nauhoitetut webinaarit ja livestriimaukset sekä paneelikeskustelut. Tutustu Långvikin hybridikokouksiin!

VARAA VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ JO TÄNÄÄN!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä