Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS

Tapahtumien järjestäminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Meillä on tilaa, ja olemme tehneet koko tilaisuuden läpivievän toimintasuunnitelman. Olemme siirtyneet uuteen normaaliin, johon voimme turvallisesti toivottaa teidät tervetulleiksi.

Kokoontumisen uudet tavat
Mikään ei korvaa kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista. Joskus kuitenkin on tarve jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin, jotka kommunikoivat keskenään etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja loput etäyhteyksien päässä. Hybridikokous on tilaisuus, jossa kohtaatte, juhlitte tai päätätte yhdessä – etänä ja paikan päällä.

Hybriditapaaminen onnistuu parhaiten, kun tekniikka ja puitteet ovat kunnossa.
Långvikin kokoustilojen kiinteä nettiyhteys, laadukas äänentoisto sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin. Hybridikokouksen järjestäminen kanssamme on helppoa. Valitse ensin paikalla oleville tilaisuutenne luonteeseen sopiva kokouspaketti: Å DAY -kokouspaketti, Å TEAM -virkistyspäivä tai Å PARTY -yritysjuhlat. Sitten lisäämme kokouspakettiin hybridipaketin ja tarvittavat lisäpalvelut.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS sis. laadukkaan etäyhteyksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna. Kokous järjestetään käytössänne olevalla verkkokokousalustalla. Lisätilauksesta tekninen tuki tilaisuuden ajaksi, lisäkamerat, lisämikit ja lisätilat.

Å WAY EVENTS sis. hybridipaketin lisäksi Deal Room Events -sovelluksen, joka on todellinen super-työkalu suurten tapahtumien järjestämiseen. Deal Room mahdollistaa mm. monta rinnakkaistapahtumaa, usean puhujan striimauksen, nauhoitetut webinaarit ja livestriimaukset sekä paneelikeskustelut. Sovelluksen avulla voitte aloittaa yhteydenpidon ja verkostoitumisen jo hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

PYYDÄ TARJOUS JA JÄRJESTÄ VUODEN SYNERGISIN TYÖPÄIVÄ!