Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å WAY -HYBRIDIKOKOUS

Kokoontumisen uudet tavat
Mikään ei korvaa kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista. Joskus kuitenkin on tarve jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin, jotka kommunikoivat keskenään etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja loput etäyhteyksien päässä. Å Way -hybridipaketti on tie tilaisuuteen, jossa kohtaatte, juhlitte tai päätätte yhdessä – etänä ja paikan päällä.

Hybriditapaaminen onnistuu parhaiten, kun tekniikka ja puitteet ovat kunnossa.
Långvikin kokoustilojen kiinteä nettiyhteys, laadukas kamera- ja äänentoistolaitteisto sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin. Kameroissamme on puhujaa automaattisesti seuraava toiminto, ja mikrofonimme kattavat koko kokoustilan, jolloin kaikki voivat keskustella luontevasti ilman erillisiä mikkejä ja mikinvaihtoja.

Lisäksi voimme yhdistää kaksi suurta kokoustilaamme toisiinsa, jolloin ääni ja kuvayhteys toimii tilojen välillä ilman erillistä verkkokokousalustaa. Mahdolliset etäyhteyden päässä olevat osallistujat voidaan liittää mukaan verkkokokousalustan avulla.

Valitse paikalla oleville tilaisuutenne luonteeseen sopiva kokouspaketti: Å Meet -kokouspaketti, Å Team -virkistyspäivä tai Å Party -yritysjuhlat. Sitten lisäämme kokouspakettiin sopivan hybridipaketin ja tarvittavat lisäpalvelut.

Å WAY -HYBRIDIPAKETTI sis. laadukkaan hybridikokouksiin suunnitellun laitteiston valmiiksi asennettuna. Kokous järjestetään käytössänne olevalla verkkokokousalustalla. Lisätilauksesta tekninen tuki tilaisuuden ajaksi, lisäkamerat, lisämikit ja lisätilat.

Tutustumistarjous, voimassa 1.1.-30.6.2021

  • Hybridikokoustekniikka pieniin ja keskisuuriin tiloihin 200€ /päivä (norm. 400€)
  • Hybridikokoustekniikka suuriin tiloihin 600€ /tila /päivä (norm. 1000€),
  • Hybridikokoustekniikka ja kahden suuren tilan yhdistelmä, jossa tilat on yhdistetty teknisesti toisiinsa 1000€ /päivä (norm. 2000€)

Å WAY EVENTS sis. hybridipaketin lisäksi Deal Room Events -sovelluksen, joka on todellinen super-työkalu suurten tapahtumien järjestämiseen. Deal Room mahdollistaa mm. monta rinnakkaistapahtumaa, usean puhujan striimauksen, nauhoitetut webinaarit ja livestriimaukset sekä paneelikeskustelut. Sovelluksen avulla voitte aloittaa yhteydenpidon ja verkostoitumisen jo hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tutustumistarjous: Deal Room Events alk. 500€ /tapahtuma (norm. alk. 1000€). Voimassa 1.1.-30.6.2021.

PYYDÄ TARJOUS JA JÄRJESTÄ VUODEN SYNERGISIN TYÖPÄIVÄ!

Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin kokous- ja kylpylähotellin vieraana. Meillä on tilaa, ja olemme tehneet koko tilaisuuden läpivievän toimintasuunnitelman. Olemme siirtyneet uuteen normaaliin, johon voimme turvallisesti toivottaa teidät tervetulleiksi. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.