Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å REMOTE -ETÄTYÖPÄIVÄ

Långvikin merenrantamiljöössä rentouttava luonto huokuu hyvää oloa ja inspiroiva ilmapiiri tuo uudenlaista raikkautta työarkeen.

Työpäivän täydeltä hyvinvointia
Å Remote -etätyöpäivä on suunniteltu henkilöstönne jaksamiseen ja hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Työpäivän lomassa voi virkistäytyä ulkoillen luonnossa, hikoilla Fitness Centerissä, rentoutua saunojen lauteilla ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Lisäpuhtia päivään tuo puhtaista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka. Tiedossa on täydellinen latautuminen.

Å REMOTE -ETÄTYÖPÄIVÄ
Päivään sisältyy työpiste, langaton laajakaistayhteys, maukas ja terveellinen aamiainen, herkullinen lounas, sisäänpääsy wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin sekä maksuton pysäköinti.

ETÄTYÖPAKETTI YRITYKSILLE

  • Minimipaketti sisältää 15kpl etätyöpäiviä.
  • Huikea kampanjahinta 1050€ (Norm. 2422,50€).
  • Tarjous on voimassa 31.12.2021 saakka.
  • Etätyöpäivien lunastusmahdollisuus aukioloaikojen mukaan 6kk ostopäivästä.
  • Etätyöpäiväpiste käytössä arkisin klo 7-19
  • Työntekijät voivat lunastaa etätyöpäivän toivotulle päivämäärälle suoraan hotellin sivuilta saamallaan koodilla.
  • Etätyöpäivät myydään ja ennakkolaskutetaan yrityksille pakettina.

Palkitse henkilöstöä tai virkistä jo puuduttavaa etätyöarkea. Pääset seuraavan linkin kautta tilaamaan paketin organisaatiollesi tai varaamaan koodilla yrityksesi etätyöpäivän. 

VARAA YRITYKSEN ETÄTYÖPÄIVÄ

~~~

INSPIROIVAN TYÖPÄIVÄN HERKUT:​​

Aamiainen
Päivän leipä tai Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä tuttuja makuja, kuten suussa sulavia croissantteja, rapeaa pekonia, leikattuja hedelmiä ja kuiturikasta puuroa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kotoisan ja samalla laajan aamiaisen luksusta unohtamatta.

Lounas
Långvikin lounas valmistetaan keittiössämme alusta asti tuoreista sesongin raaka-aineista.

Kahvit
Etätyöpäivään sisältyy jatkuva kahvitarjoilu, nouda kuppi kuumaa siis ravintolasta.

Fitness Center
Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa.

Kylpylä
Kylpylästä löytyy 22-metrinen kuntouima-allas. Asiakkaan käytettävissä ovat kelluntavyöt vesijumppaa tai -juoksua varten. Kylmäallas piristää ja tekee hyvää keholle. Kahluualtaissa kävellään vuoroin kylmässä ja kuumassa vedessä, mikä edistää jalkojen verenkiertoa. Porealtaissa rentoutuu arjen huolista. Kylpylän ikkunoista avautuu rauhoittava merellinen maisema. Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi kylpylästä löytyvät höyrysaunat ja TV:llä varustetut infrapunasaunat. Kylpylän vierailuaika on 1,5h.

Lisäksi suosittelemme virkistäviä aktiviteetteja työpäivän ohelle:
Fatbikes 35€ /2h
Polkupyörät 10€/päivä
Kävelysauvat 5€/2h
Frisbeegolf kiekkovuokra 5€

~~~

Toimimme turvallisen toimintamallimme mukaisesti. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Tutustu turvallisen kokoustamisen toimintamalliimme.

~~~

Tutustu täällä yksityishenkilöille tarkoitettuhin  Thank God It´s WORKINGDAY -päiviin.

Vietä ikimuistoinen juhannus Långvikissa!

Tutustu ja varaa nyt