Olemme avoinna torstaista sunnuntaihin 7.3. asti, jonka jälkeen suljemme toistaiseksi 2.4.2021 saakka. Kontaktoimme kaikki sulun ajalle varauksen tehneet puhelimitse varausjärjestyksessä. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å DAY -ETÄTYÖPÄIVÄ

Långvikin merenrantamiljöössä rentouttava luonto huokuu hyvää oloa ja inspiroiva ilmapiiri tuo uudenlaista raikkautta työarkeen.

Työpäivän täydeltä hyvinvointia
Å Day -etätyöpäivä on suunniteltu henkilöstönne jaksamiseen ja hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Työpäivän lomassa voi virkistäytyä ulkoillen luonnossa, rentoutua saunojen lauteilla, hikoilla Fitness Centerissä ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Lisäpuhtia päivään tuo puhtaista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka. Tiedossa on täydellinen latautuminen.

Å DAY -ETÄTYÖPÄIVÄ
Päivään sisältyy oma työtila, langaton laajakaistayhteys, maukas ja terveellinen aamiainen, herkullinen lounas, sisäänpääsy wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin sekä maksuton pysäköinti. Etätyöpäiviä Långvikissa vietetään maanantaista torstaihin klo 7-19.

Etätyöpäiväpaketti yrityksille
Etätyöpäivät myydään ja ennakkolaskutetaan yrityksille pakettina, josta työntekijät pääsevät varaamaan haluamiansa työpäiviä. Minimipaketti sisältää 15kpl etätyöpäiviä, ja on voimassa 3kk. Tarjoushinta 1050€ (Norm. 1860€).

Etätyöpäivät yksittäin
Etätyöpäivää voi tulla viettämään myös yksittäiset henkilöt, jolloin se maksetaan paikan päällä saapuessa. Tarjoushinta 70€ (Norm. 84€). Yksittäisen etätyöpäivän maksutavat ovat kortti tai käteinen.

~~~

INSPIROIVAN TYÖPÄIVÄN HERKUT:

Aamiainen
Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä löydät tuttuja makuja, kuten suussa sulavia croissantteja, rapeaa pekonia, leikattuja hedelmiä ja kuiturikasta puuroa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kotoisan ja samalla laajan aamiaisen luksusta unohtamatta.

Lounas
Långvikin lounas valmistetaan keittiössämme alusta asti tuoreista sesongin raaka-aineista.

Fitness Center
Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa.

Kylpylä
Kylpylästä löytyy 22-metrinen kuntouima-allas. Asiakkaan käytettävissä ovat kelluntavyöt vesijumppaa tai -juoksua varten. Kylmäallas piristää ja tekee hyvää keholle. Kahluualtaissa kävellään vuoroin kylmässä ja kuumassa vedessä, mikä edistää jalkojen verenkiertoa. Porealtaissa rentoutuu arjen huolista. Kylpylän ikkunoista avautuu rauhoittava merellinen maisema. Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi kylpylästä löytyvät höyrysaunat ja TV:llä varustetut infrapunasaunat. Kylpylän vierailuaika on 1,5h.

Lisäksi suosittelemme virkistäviä aktiviteetteja työpäivän ohelle:
Fatbikes 35€ /2h
Polkupyörät 10€/päivä
Kävelysauvat 5€/2h
Frisbeegolf 5€ (sis. kiekot)

~~~

KYSY LISÄÄ JA VARAA: myyntipalvelu@langvik.fi

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Ikimuistoiset häät Långvikissa. Hyödynnä lisäetu!

Hääjuhlan 8.1.-28.2.2021 varanneet parit saavat lisäetuna veloituksetta romanttisen hääyöpaketin hääjuhlansa yhteydessä (norm. 299€). Paketti sisältää hääyön sviitissä, aamiaisen sekä onnittelutervehdyksen herkkuineen.

Tutustu kampanjaan!