Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Å DAY -ETÄTYÖPÄIVÄ

Långvikin merenrantamiljöössä rentouttava luonto huokuu hyvää oloa ja inspiroiva ilmapiiri tuo uudenlaista raikkautta työarkeen.

Työpäivän täydeltä hyvinvointia
Å Day -etätyöpäivä on suunniteltu henkilöstönne jaksamiseen ja hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Työpäivän lomassa voi virkistäytyä ulkoillen luonnossa, rentoutua saunojen lauteilla, hikoilla Fitness Centerissä ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Lisäpuhtia päivään tuo puhtaista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka. Tiedossa on täydellinen latautuminen.

Å DAY -ETÄTYÖPÄIVÄ
Päivään sisältyy oma työtila, langaton laajakaistayhteys, maukas ja terveellinen aamiainen, herkullinen lounas, sisäänpääsy wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin sekä maksuton pysäköinti. Etätyöpäiviä Långvikissa vietetään maanantaista torstaihin klo 7-19.

Etätyöpäiväpaketti yrityksille
Etätyöpäivät myydään ja ennakkolaskutetaan yrityksille pakettina, josta työntekijät pääsevät varaamaan haluamiansa työpäiviä. Minimipaketti sisältää 15kpl etätyöpäiviä, ja on voimassa 3kk. Tarjoushinta 1050€ (Norm. 1860€).

Etätyöpäivät yksittäin
Etätyöpäivää voi tulla viettämään myös yksittäiset henkilöt, jolloin se maksetaan paikan päällä saapuessa. Tarjoushinta 70€ (Norm. 84€). Yksittäisen etätyöpäivän maksutavat ovat kortti tai käteinen.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: myyntipalvelu@langvik.fi

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI