Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Å Climate – vastuullinen kokous

Kokoukset, virkistyspäivät ja muut kokoontumiset kollegoiden kesken ovat tärkeitä hetkiä yrityksille. Järjestämäsi tilaisuus sujuu entistä ympäristövastuullisemmin, kun valitset Å Climate -kokouspaketin yritystapahtumasi yhteyteen. Pienikin askel vie kohti parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Varaa Långvikin kaunis merellinen kokoustila – vain puoli tuntia Helsingistä.

Ensisijaisesti pyrimme vähentämään päästöjä, ja mitä emme voi kokonaan poistaa, kompensoimme.

Jokainen kokous tai tapahtuma voi nyt olla vastuullinen, sillä kokoamamme ilmastopaketin voi liittää kaikkiin yrityksille tarjoamiimme tilaisuuksiin.

Å Climate koostuu muutamasta peruselementistä, joita jokainen yritys voi täydentää parhaiten tarpeitaan palvelevilla lisäpalveluilla, jotka hinnoitellaan erikseen. Voimme siis räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden. Tutustu myös hybridikokouksiimme.

***

Å CLIMATE -PAKETIN HINTA 1€/HLÖ SISÄLTÄÄ:

  • Kokoustilan käytön ilmastopäästöjen kompensoinnin
  • Aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilun ilmastopäästöjen kompensoinnin

Lisäksi kokouspakettimme sisältävät aina Å Water muovipullottoman kokousveden ja sähköautojen latausmahdollisuuden.

Keväällä 2022 tarjoamme lisäetuna keskustelua herättävän alustuspuheenvuoron yritysvastuullisuudesta. Alustuksessa käsitellään tulevia muutoksia lainsäädäntöön sekä inspiroidutaan yritysten erilaisista mahdollisuuksista osallistua ilmastotalkoisiin ja kehittää ympäristövastuullisuuttaan. Alustuksen pitää Långvikin Hotel & Sustainability Manager Edla Niemi.

***

LISÄMAKSUSTA VOITTE VALITA:

Kasvisruokaillallinen alk. 56€/hlö
Voitte valita joko kolmen ruokalajin illallisen tai nauttia pidemmän kaavan mukaan kuuden ruokalajin maistelumenun, joka on kulinaristinen makumatka ja keittiömme taidonnäyte. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat. Myös illallinen voidaan kompensoida.

Yhteiskuljetuksen esim. Helsingin keskustasta, alk. 5€/hlö/suunta
Yhteiskuljetus on paitsi ympäristöystävällinen tapa liikkua, myös rento ja yhteishenkeä nostattava aloitus kokouspäivälle.

Kompensoidut yöpymiset, alk. 88,12€/hlö 
Haluaisitteko jäädä yöksi? Voimme kompensoida myös yöpymisen ilmastopäästöt. Majoitushinnat alkaen 156,24€/1hh ja 176,24€/2hh. Majoitukseen sisältyy maukas aamiainen ja pääsy wellness -kylpylään sekä liikuntakeskukseen.

Matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja
Kokouspäivän huipennukseksi tarjoamme myös erilaisia matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja – miltä kuulostaisi esimerkiksi villiyrttiretki, rentouttava jooga tai hikeä pintaan nostattava fatbike-retki Kirkkonummen kauniissa merimaisemissa?

***

Å Climate- paketin hinta lisätään valitsemanne kokouspaketin päälle. Esimerkiksi Å Meet-kokouspaketti (torstaisin ja perjantaisin) huhtikuun ajan vain 60€/hlö + Å Climate 1€/hlö, yhteensä 61€/hlö. Hinnat sisältävät ALV:n.

Yritysmyynti

Toteutamme kompensoinnin yhteistyössä suomalaisen yrityksen Planet Loves Trees (Aritzon Oy) kanssa.
“Päästökompensaatio tapahtuu puiden istuttamisen avulla. Olemme kehittäneet ympäristöhankkeemme yhteistyössä paikallisten järjestöjen, koulujen ja viljelijöiden kanssa, heidän tarpeensa huomioiden. Hiilinielujen kasvattamisen lisäksi projektimme parantavat paikallisten elinoloja ja tukevat ilmastonmuutokseen sopeutumista niillä alueilla, joissa sen vaikutus on suurin.”
Lue lisää: planetlovestrees.com

Lue lisää Långvikin vastuullisuudesta täällä.

~ ~ ~

Mediaplanetin Businessopas vinkkaa Långvikin vastuullisista kokouksista ja virkistyspäivistä: “Yhteistä säveltä etsimässä? – Tiimipäivä Långvikin merimaisemissa virkistää” Lue artikkeli.

Businessopas.fi

~ ~ ~