Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

 Å WATER

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli luopuu muovipullotetusta vedestä. Långvik lanseeraa kokouksien yhteyteen ympäristöystävällisemmän ja suodatetun  Å Water-kokousvesikonseptin muovipullojen tilalle. Vuoden kuluessa myös muovimukit poistuvat käytöstä. Lisäksi hotellihuoneiden minibaarin muovipullotettu kivennäisvesi korvataan. Långvik haluaa vihreällä ja ympäristöystävällisemmällä toiminnalla vähentää muovijätettä ja kannustaa tietoisempaan veden kulutukseen.

~ ~ ~

Å WATER KOKOUSPÄIVÄKSI 2,50€/HLÖ
Å Water on saatavilla kokoustilassa ja lounaalla – kuplilla ja ilman.

Långvikssa nautit suodatettua, raikkaampaa ja myös maultaan parempaa juomavettä kun siitä on poistettu pienimmätkin epäpuhtaudet kuten mahdolliset kloori- ja metallijäämät. Å Water on ympäristöystävällinen tapa nauttia vettä ilman muovipulloja. Tällöin ei synny päästöjä tai hävikkiä. Långvikissa vältämme pelkästään kokouksien yhteydessä 10 000 muovista vesipulloa päättymästä jätteeksi per vuosi.

Vettä saa yhä ilmaiseksi laseittain tai omaan juomapulloon täytettäväksi itsepalvelupisteissä Långvikin 2. ja 3. kerroksen ravintolatiloissa.

VARAA VIHREÄMPI KOKOUS JO TÄNÄÄN! 

Yhteistyössä BE WTR pwrd by Brita. Yhteistyökumppanimme valikoitui myös arvopohjaisesti. BE WTR osallistuu ”1% FOR THE PLANET” -vedensuojeluohjelman toimintaan. Lahjoitus kohdistuu paikalliseen veteen liittyvään projektiin Suomessa.